GSC TT Organizasyonu | #BurasıGalatasarayAkhisarDeğil

Galatasarayda başarının olduğu yerde kaos olurdu, ha tamam biz buna fitiz. Ama uzun zamandır Başarının olduğu yerde
VİZYONSUZLUK,APTALLIK,AMATÖRLÜK,BASİRETSİZLİK yapılmazdı enazından bu kadar degildi.

adamlar 2 hafta önce 2 kupa kaldırdı, 4 yıl şampiyon olamamıs gibi tepki gördü,hakda etti,kredilerinide bitirdiler.

Florya'yı işgal mi etsek ne yapsak ? O derece gaza geldim, valla üşenmem Ankaradan gelirim İstanbula :D

#BuKulüpBabanınBakkalıDeğil
#HamzaNoluyoG.tunBaşınOynuyo
#DursunŞaşırmaSabrımızıTaşırma

Çare Hamza Hamzaoğlu ile beraber Dursun Özbek'in de istifa edip bizden gitmeleridir. Tarihimiz de bu kadar basiretsiz bir yönetim görmemiştim.

hoca ile sataşmadan transfer beklentilerini ortayan koyan hashtag en mantıklısı

Eğer yine hata yapmaya devam ederlerse taraftar darbe yapar :D

#çareUnalAysal da ekleyek içine​

Biz, takımı ve kulübü yönetenlerin yönetim tarzından ve camiayı küçültme çabalarından rahatsızız.

Bununla ilgili geç kalınmadan bir tepki koymalıyız. İş işten geçmemeli. Bir çok şeyi değiştirmek için elimizdeki tüm sanal gücü kullanmalıyız. Taraftar belki takımı madden yönetmiyor ama bir çok hususta çeşitli düşüncelere yön verebilen bir güçtür.

Sinerjimizi bu yönde kullanmalıyız. O halde ya bu cahil yönetim ve düşünce tarzı gidecek ya da akıllı, modern düşünce tarzını benimseyecekler.

GT-I9300 Tapatalk

cüneyt tanmana çok sinir oldum 5 dkda 5 m vermiş sabriye onunla ilgili bir tag yapsak, futbol sorumlu olan o yönetimde

Para yok bahane degildir. Yabanci kurali yok artik! Siradan ucuz herhangi bir yabanci sagbek bile zaten sabriden iki kat daha fazla is yapar yani bunu kavrayamamak bile skandal!!

Oha :D

WnvnWY.jpg

Baya tweet attım bugün ama sinirlerim hala geçmedi

ekşiyiunuttuk bak yazar olanlar ondan ciddi destek yaratabilir

t★p★t★p★

Geri
Üst Alt