GSC TT Organizasyonu | #BurasıGalatasarayAkhisarDeğil

Arkadaşlar dünkü TT kampanyası şimdilik yeter tsi 8 civarı yeni bir etiketle devam etmeliyiz. Gündüzden birşeyler belirlensin ve yeni bir konu açılsın.

Yıldızdan ziyade CL için nokta atışı transferler beklediğimizi belirten şeyleri söyleyebileceğimiz bir hashtag olmalı bence

Aziz Üstel Cüneyt Tanman ve Hamza Hamzaoğlu'na çok sağlam kaymış :D Helal olsun.
Aziz Üstel: Şşşt Cüneyt. Uyandın mı? Hah o zaman sana flaş haber: YABANCI YASAĞI KALKTI. Git Hamza'yı da uyandır belki haberi yoktur!!!!!!!!

Yeni bir konuda bütün büyük gazete hesaplarını, gazetecilerin hesaplarını ve Twitter'da takipçisi çok olan Galatasaray ilgili hesapları paylaşın. Bir liste yapalım. Mesajlar direkt onlara ulaşsın.
Etiket için #YerliDegilYabanciYildizTransferiIstiyoruz kullanılsın

Bugün yildiz transfer için tt yapacağız istifalar falan bunlar ütopik olur.

Unutmayalım iki yildiz transfer ile bileklik takımını çehresi değişir

#GalatasarayaYildizTransferYakisir
#Konopylanka4Galatasaray

t★p★t★p★

Bugün yildiz transfer için tt yapacağız istifalar falan bunlar ütopik olur.

Unutmayalım iki yildiz transfer ile bileklik takımını çehresi değişir

#GalatasarayaYildizTransferYakisir
#Konopylanka4Galatasaray

t★p★t★p★

bizim hashtag yeniden TT olabilir :D yükleniyorlar

Beyler bu aksam için simdiden yeni bir Hashtag KAMPANYASI baslatmamiz gerekiyor !!!

Suan Aspor'da, Tüzemen, tepkilerimizden bahsediyorlar, of baya bir etkimiz olmus beyler ! Cok iyi

Adamlar Aspor'da iyi geçiriyorlar " Adamlar Sabri'ye zam yapmislar'ki gidip yeni bir spor arabasi alsin diye " :asd22:

Az önce GS sToredan aradılar. Ürün tanıtımı için. Benim yardımlarımla Sabri'nin maaşına zam yapıyorlar kapatır mısın telefonu dedim. Kusurabakmayın iyi günler dedi ve kapattı.

Bugüne kadar gerekli gereksiz birçok şey aldım kulübüm için. Bundan sonra diş fırçası bile almam. Malesef.

Geri
Üst Alt