GSC TT Organizasyonu | #BurasıGalatasarayAkhisarDeğil

yaklaşık 15 yıldır geleneksel şekilde bahsedilen "galatasarayın mali sıkıntıları" sorunun temelinde yatan probleme parmak basan hashtagdir. daha önce cimbom ile ilgili bircok baslıkta da yazdıgım gibi herhangi bir mali sorumluluk almadan yönetilen yüz milyonlarca dolarlık bir çarktan bahsediyoruz. bu çarkın başına geçenler hiç bir bireysel kayba uğramadan keyiflerine göre istedikleri kişiyi seçip al bu 4 milyon lira da senin olsun diyebiliyorlar. artık kapılar ardında kimlere peşkeş çekiliyor, kimlere komisyonlar veriliyor bunların su yüzüne çıkması lazım. bu çarka para kaynağı sağlayarak dönmesine yardımcı olan milyonlarca taraftar var. bu taraftarlar artık destekledikleri takımdan mali istikrar ve beraberinde sportif başarı bekliyorlar. doğal olarakta hak etmediklerini düşündükleri kişilere böyle paralar yatırılmasını kendilerine hakaret olarak görüyorlar.

eğer taraftar bu konuda daha bilinçli davranıp bu gibi durumlara reaksiyon gösterirse belki birşeyler değişebilir. bunların olacağı yer de kombine satışıdır, lisanslı ürünlerdir ve stadyumda verilen tepkilerdir. ama bence en önce değişmesi gereken böylesine çağ dışı bir mali yapıya sahip yönetim şeklidir.

her yönetimin başına gelen resmen 60 günlük free trial forex programında oynar gibi takımı yönetiyor. kimse bana tesislerde çalışan 100 kişinin borçlar nedeniyle işten çıkarılıp sabriyle, aydına 10 sene üzerine hala zam yaparak sözleşme yenilenmesini açıklayamaz.
#52431183 19.06.2015 10:54 ~ 10:56
sour diesel···

t★p★t★p★

Böyle devam ederlerse bu tepkiler daha iyi günleri olur

Tapatalk

#GalatasaraydaBoykotVar
#GalatasarayaYildizTransferYakisir
#Konopylanka4Galatasaray

Ben başlattım destek olan bugün biz öncü olalım

t★p★t★p★

hashtag önerileri
#GalatasaraydaBoykotVar
#GalatasarayaYildizYakisir
#DursunOzbekSozundeDur
#GalatasarayYonetimiVizyonsuzdur

ankete karşıyım ama fikir olsun diye konu mu açsak?

beyler yeni hashtag de transfer konusunda yönetime mesaj vermeliyiz. bu tepki sadece sabriye indirgenmemeli bizim asıl hedefimiz yönetim ve hamza olmalı

Transfer istenen taglar çocukça taglar... Bir ağırlığınız olsun itirazınızın düzene olduğu anlaşılsın şeker isteyen çocuklara dönmeyin

#GalatasaraydaBoykotVar #GalatasarayaYildizTransferYakisir yeni hashtaglerimiz bunlar. RT ve Tweet Lütfen. Galatasaray çiftlik değildir.

boykot tagi iyidir,oradan yürüyün pesinizden sürüklenelim

vizyon üzerine bir başlık olmalı bence çünkü sorunnun temeli vizyonsuz adamların eline kalmamız

Transfer istenen taglar çocukça taglar... Bir ağırlığınız olsun itirazınızın düzene olduğu anlaşılsın şeker isteyen çocuklara dönmeyin
Mantıklı olalım yönetim değişmez kimse istifa etmez.istifa etseler de yerlerini dolduracak adam yok.
Kulübün parası var halen transfer edilebilecek adamlar var.
Hamza halen hatasından dönebilir , taraftar olarak kulübün geleceğini düşünmek zorundayız. Harakiri yapamayız.

Bu aksam transfer odaklı ve başkana hitaben tt yapacagiz

t★p★t★p★

beyler tepkimizin sadece sabriye değil asıl tepkimizin yönetime olduğunu belli etmeliyiz

@GS1905FanClub #GalatasaraydaBoykotVar adam gibi transfer ve işler yapana kadar kulübe gelir getirecek ürünlerden almıyoruz.

Ben burdan yürüyorum. @GS1905FanClub benim

Beyler, lütfen

1. Iyi ve yeni birtane HASHTAG seçin. #GalatasaraydaHirsizVar'den sonra, yönetim'e direkt bir mesaj olmasi gerekir, duruslarina, konusmalarina, transfer politikamiza, plan projesiz ilerlemize göre birsey olmasi gerekir

2. Yeni bir konu açin forum'da, böyle göze daha çok çarpar.

3. Kampanya baslatalim simdiden'ki aksam'a kadar TT olsun.

Beyler, lütfen

1. Iyi ve yeni birtane HASHTAG seçin. #GalatasaraydaHirsizVar'den sonra, yönetim'e direkt bir mesaj olmasi gerekir, duruslarina, konusmalarina, transfer politikamiza, plan projesiz ilerlemize göre birsey olmasi gerekir

2. Yeni bir konu açin forum'da, böyle göze daha çok çarpar.

3. Kampanya baslatalim simdiden'ki aksam'a kadar TT olsun.

çok sert birşey olmaz. büyük hesapların destek vermesi lazım. O yüzden bence #GalatasaraydaBoykotVar iyi gibi. varsa fikirleriniz başka da olabilir.

asil tepkimiz kime? dursun, cüneyt, hamza, Sabri(bizimle alay ettigi icin)

tepkimiz neden? vizyonsuz transferler + cöpe atilan paralar

amacimiz nedir? faydali transferler, cl'de basari

--> VizyonsuzTransfereHayir
--> TorpilDegilYildizIstiyoruz
--> AslolanAvrupadaBasari

Mantıklı olalım yönetim değişmez kimse istifa etmez.istifa etseler de yerlerini dolduracak adam yok.
Kulübün parası var halen transfer edilebilecek adamlar var.
Hamza halen hatasından dönebilir , taraftar olarak kulübün geleceğini düşünmek zorundayız. Harakiri yapamayız.

Bu aksam transfer odaklı ve başkana hitaben tt yapacagiz

t★p★t★p★

İstifa etmeyeceğini bende biliyorum.lakin mesaj altındaki koltukların tehlikede olduğu algısıyla verilir psikolojik tedirginlik oluşturulur böylece başarılı olmuş olursun.

DİPNOT:Transfer odaklı TT çocuk işi bir TT olur bu düzeyde bir TT çalışması içinde olmak küçük düşürücüdür.

Geri
Üst Alt