GSC TT Organizasyonu | #BurasıGalatasarayAkhisarDeğil

Arkadaslar ben 3-4 tane tweet arka arkaya atiyorum farkli icerik fakat ayni hashtag ile, hashtagi daha sonra aratinca tüm tweetlerimi görmüyorum

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Etiket olmamış. Yıldız ve yabancı sınırına değinen bir etiket olmalıydı.

Yav bok atmak gibi olmasın da yaptığınız anlamsız. 16:02'de hashtag ne olsun diye anket açıyonuz, 20 dakka sonra zart diye başlatıyonuz TT organizasyonunu. Eğrisini doğrusunu tartmadan başlatmış oldunuz, destek veririz de biraz sakin olun.

8. sıraya yükselmiştik ama şu an 18.sıradayız.

hocam iste HASHTAG burda iyi seçilmis !

Sen istedigin özel isteklerini, tepkilerini yaz TARAFTAR olarak, sonra bu etiket ekle sonunda

#GalatasarayTaraftariNeIstiyorsaOlur

destek veririz onda sorun yok ama sıkıntıyı ne bir sekilde ifade etmem daha mantikli.

mesela dünkü hastag deki amac aslında tum yerli oyuncularimizin gereksiz maaslariydi ama herkes sadece sabri uzerinden gundem olusturdu. sonuc ne yine o paralari yerlilere verecekler.

bence

#1sagbek1stoper1kanat1forvethepsiyabanci
#ligdekicopleriistemiyoruz

gibi tagler daha etkili olurdu.

ama neyse yapacak birsey yok.

★★★★

Fazla destek bulmaz ve zamanlama salı ve çarşamba günü olduğu gibi yanlış.

Yav bok atmak gibi olmasın da yaptığınız anlamsız. 16:02'de hashtag ne olsun diye anket açıyonuz, 20 dakka sonra zart diye başlatıyonuz TT organizasyonunu. Eğrisini doğrusunu tartmadan başlatmış oldunuz, destek veririz de biraz sakin olun.

şöyle en az 9-10 seçenekli yoğun katılımlı bi anket yapılsın ki milletin içine sinsin.

#GalatasarayTaraftariNeIstiyorsaOlur bu nasıl saçma hashtag lan? :D Ona kalsa biz Sabri'ye zam yapılmasını da istemiyorduk. Yapıldı mı? Yapıldı. Demek ki biz ne istiyorsak olmuyor.

Bencede çoğunluğun destek vermeyeceği bişe seçilmiş. Gerekirse saatlerce değerlendirilmeli. Hashtag olusturmsk için yapılan aceleci bişe olmuş. Üstünde durmayin bence fazla.
Bide dun büyük hesaplara diss atıp bugün destek istemekte olmamış :D
Dun lidteye giren hashtagda listeye girene kdr destek vermediniz şimdi veriyosunuz tarzı açıklamalar vardi :)

nedir hakkaten bu son lafin esprisi

ne anlatiyonuz yani

uzerinde dusunulmeden acilan hastagler ne amacina ulasir nede ciddiye alinir. etkili bir tag bulunduktan sonra ortak karar sonrasi desteklense daha mantiklk.

burda biri ortaya bir tag atiyor dusunulmeden hemen destek isteniyor.

★★★★

yeterince destek bulamadik gibi valla bu hashtag olmadi gibi. daha sert, daha net birsey bulsak daha iyidi

Ben çıkıyorum, herkese kolay gelsin.

+Büyük ssayfaların Allah bin belasının versin tekrardan.

1-2 saat burayı fikirlerle donatalım sonra birini seçip girişiriz.

#ÇöpDeğilYıldızGerek!

Starmetre'de 8.liği gördük bir ara, ne anlatıyonuz siz? Pesindeyiz, ASY Sokak falan sırf bizim reklamı yapmasınlar diye destek vermediler. Verselerdi çok rahat TT olurdu o sıra, bu kadar basit. Herkese iyi günler, kendi aranızda karar verip yapın çalışmanızı.

Geri
Üst Alt