GSC TT Organizasyonu | #BurasıGalatasarayAkhisarDeğil

stHftkk.png

Kimse masal anlatmasın, büyük sayfalar işlerine gelmediği için destek vermedi. Çok rahat TT olurdu yoksa bu çalışma. Siz karar verip yapın dediğim gibi, bundan sonra katılmayacağım. Yoruldum, herkese iyi çalışmalar.
Mehmet kardeş desteğini esirgeme sana ihitiyacımız var

#TürlüTürlüHuyuHamzaHamzaOglu yapalım

saka maka bir yana adamlar devam ettiriyorlar #GalatasarayTaraftariNeIstiyorsaOlur hashtagi yiyi gidiyor...

ayni anda #GalatasaraydaHirsizVar devam ediyor

:oley:

Bu hashtag saçma geldi bana r'taşlarım. Gereksiz gibi sanki. Sonuçta hergün tt olmak zorunda değiliz yani :) Arasıra yapalım, damgamızı vuralım.

daha yeni online olabildim iş sebebiyle. O hashtag hiç iyi değildi. Önemli olan tepki koymak değil, birşeyleri anlatabilmek. O yüzden daha anlamlı içi boş olmayan hashtagler bulmamız lazım. Şimdi balanırsa 1buçuk saate TT listesine girebiliriz güzel bir hashtag ile.

Büyük 4-5 hesap destek vermeden imkansız.

Mesaj yönetime ve taraftara doğru gitmeli. Sadece yerli transferi ve hak edilmeyen yüksek ücretlere değil tepkimiz. Yönetim ve teknik heyetin takıma seviye atlatacak kaliteli transferler istediğimizi görmesi lazım. Bununla ilgili bir hashtag olmalı. Yıldız oyuncu odaklı bir söylem de değil. İçinde vizyon da geçmemeli çünkü yönetim ve hocaya göre yaptıkları hamleler vizyon işi. Yüksek ücretlere karşı değiliz ''hak ettiği kadar'' ücret verilmesini istiyoruz.

Geri
Üst Alt