GSC TT Organizasyonu | #BurasıGalatasarayAkhisarDeğil

En düz mantık katılım sayısıdır çünkü ilgi oranini belirliyor ayrıca bu katılım mesaj oranı sabit bile kalsa ilgi düşüyor sanırım. Katılımcı sayısının her mesajla ve geçen zamanla artması gerekiyor

t★p★t★p★

Hamza Hamzaoğlu: Golcü kesin alacağız. Yüksek maliyetli olmaz. Umut ve Burak'la tatlı rekabete girmeli (Fotomaç-ÖZEL)

Hamza Hamzaoğlu: Golcü kesin alacağız. Yüksek maliyetli olmaz. Umut ve Burak'la tatlı rekabete girmeli (Fotomaç-ÖZEL)

Sezonu iki kupayla tamamlayan bir hoca, haziran ayında kendinden bu kadar nefret ettiremez, gerçekten inanılmaz bir adamsın Hamza hoca... Hayatımda bu kadar karmaşık duygular yaşadığımı hatırlamıyorum. Şampiyonluğa sevinemedik bile, şaka gibi.

Sezonu iki kupayla tamamlayan bir hoca, haziran ayında kendinden bu kadar nefret ettiremez, gerçekten inanılmaz bir adamsın Hamza hoca... Hayatımda bu kadar karmaşık duygular yaşadığımı hatırlamıyorum. Şampiyonluğa sevinemedik bile, şaka gibi.

En çok savunan bendim biliyor musun. Şimdi o kadar üzgünüm ki, çok iyi niyetli olduğunu biliyorum ama yetmiyor. Vizyon sıfır.

Açık konuşmak gerekirse şampiyonluğun tek anlamı 4. yıldızı önce almaktı onun dışında çok içime sinen bir şampiyonluk değildi. 2011-2012 gibi olmadı.

Birakin transferi, bunlar Aydin'a yeni sözlesme yaparlarsa.....

ISTIFA'ya cagiralim hashtag'da !!!

Cidden şampiyonluk sevinci kursağımızda kaldı. Hergün ayrı stres her gün ayrı küfür.Ulan şu ramazan ayında bari insanların sabrını taşırmayın.Nasıl bir varlıksınız anlamıyorum ki :S

Son günlerde hesabın aktifliğinden ve yönetiminden memnun musunuz? İşleri ona göre düzenleyelim.

#CLdeRezilOlmakIstemiyoruz

#GalatasarayCLTakimidir

#GalatasaraylilarKaliteliTransferIstiyor

#CimbomRezilOlmayiSevmez

#NKA7VAS

Aziz Üstel ‏@aziz_ustell 5 dk.5 dakika önce İzmir, Türkiye
Drogba geldi hem taraftar şahlandı hem Galatasaray adı dünya basınının dilinden düşmedi aylarca. İşte vizyon bu, mesele de bu kadar basit

valla beyler bir an önce tt olmalıyız gerekirse tüm hafta sonu tweet atarım valla kafam fena bozuk :(

Hamza nın en son söylediklerinde sonra her türlü TT organizasyonuna varım. İster yönetim istifa, ister Dursun defol, ne olursa olsun yapalım.

#YerliTrasnferineSonVerGalatasaray
#YaziklarOlsunDursunBaskan
#HamzaEkonomiBakaniOl
#MaliYapiniAlDaGitDursunVeHamza

HamzaylaDursun TaraftarıDuysun diye bi organizsyon var. Destek olalım mı?

Geri
Üst Alt