GSC TT Organizasyonu | #BurasıGalatasarayAkhisarDeğil

Bol bol RT yapın arama yerine #BurasiGalatasarayAkhisarDegil yazın ve önünüze geleni RTleyin geçen sefer RT sayısı azdı.

Rt please.

TT

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1435175582523.webp
    uploadfromtaptalk1435175582523.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 92
Bende el atayım bari... Malumunuz olduğu üzere tam bir twitter fenomeniyim, tamı tamına 20 takipçim var.

Spor medyasında çok transfer kirliliği var açıkçası bugün bazı haberlerin yalan olduğu ortaya çıktı.

Örn. Niasse 1 numara
lawal haberi vs..

Tama bunlarda yıldız vizyonu yok ama biraz ayartiliyoruz gibime de geliyor. Medyaya çok güvenmeyelim, yöne tepkimiz koyalım ama somut gelişmeler görmeden hareket etmeyelim.

Bende TT çalışması var sandım, sadece ben yazıyorum.

Çalışma bitti, büyük sayfalar bizim reklamımız olacak diye düşünüp destek vermediler sanırım. Olaya Galatasaray'ın menfaatı olarak bakmadılar. Buradan destek verenlere teşekkürler. Geçen seferki gibi birlik olamadık.

Çalışma bitti, büyük sayfalar bizim reklamımız olacak diye düşünüp destek vermediler sanırım. Olaya Galatasaray'ın menfaatı olarak bakmadılar. Buradan destek verenlere teşekkürler. Geçen seferki gibi birlik olamadık.
Tt olmadan destek vermiyor namussuzlar.

Kendi fikrimi belirteyim buyuk hesaplar genelde yonetimi destekliyor. Bu yuzden 1 tt calismasina katilsa 3une katilmiyor. birazcik rencide ediligini dusunduklei seylerden uzak duruyor.
+reklamimizi yapmaktanda cekiniyor olabilirler.

★★★★

Geri
Üst Alt