GSC TT Organizasyonu | #BurasıGalatasarayAkhisarDeğil

Kendi fikrimi belirteyim buyuk hesaplar genelde yonetimi destekliyor. Bu yuzden 1 tt calismasina katilsa 3une katilmiyor. birazcik rencide ediligini dusunduklei seylerden uzak duruyor.
+reklamimizi yapmaktanda cekiniyor olabilirler.

★★★★
Fatih, TT olunca destek verip olayı üstleniyorlar.. Alakası yok. Sabri olayında da öyle olmamış mıydı?

TT organizasyonu olursa bana tweet yada mention atın ltf.

Ben kaçar iyi geceler.

TT

Evet, sonra da olayı üstlenip takipçi kasıyorlar birde. Tüm sayfalar kendi menfaatine çalışıyor sırf.
Normal ama buda.
Twiter heaabimizin gidisati iyi yonde bence kisa surede 400 den fazla takipci kazandirdiniz.
Bizim amacta takipci kazanabilme adina tt calismalari olmamali. Yakin zamanda kisa surede tt calismasi yapmak gibi.
Sabirli olup dogru zamanda dogru seyi yaparsak daha yararli olur bence.
Atiyorum simdi. Niasse lawal haberleri turedi, burasigalatasaayakghisar degil calismasi yapildi dimi, az oncede tanman aciklama yapti a sporda hemen hemen cogunda ters kose gibi bisey yapti bizi. Ozellikle podolski ve huntelaar afiklamasiyla.
Ama niasse alindi mesela o zaman bu tt calismasini yaparsak hem greken destegi aliriz hem kisa surede amaca ulasiriz.
Is isten gecer gibi de dusunmeyin, niasse transferi yapildiysa bi sonraki hamlede 2 kez dusunur yonetim. Ama simdi biz lawal hakkinda tt calismasi yaparsak, olmayan bisey yuzunden kendi ayagimiza sikariz gibi bisey

★★★★

Normal ama buda.
Twiter heaabimizin gidisati iyi yonde bence kisa surede 400 den fazla takipci kazandirdiniz.
Bizim amacta takipci kazanabilme adina tt calismalari olmamali. Yakin zamanda kisa surede tt calismasi yapmak gibi.
Sabirli olup dogru zamanda dogru seyi yaparsak daha yararli olur bence.
Atiyorum simdi. Niasse lawal haberleri turedi, burasigalatasaayakghisar degil calismasi yapildi dimi, az oncede tanman aciklama yapti a sporda hemen hemen cogunda ters kose gibi bisey yapti bizi. Ozellikle podolski ve huntelaar afiklamasiyla.
Ama niasse alindi mesela o zaman bu tt calismasini yaparsak hem greken destegi aliriz hem kisa surede amaca ulasiriz.
Is isten gecer gibi de dusunmeyin, niasse transferi yapildiysa bi sonraki hamlede 2 kez dusunur yonetim. Ama simdi biz lawal hakkinda tt calismasi yaparsak, olmayan bisey yuzunden kendi ayagimiza sikariz gibi bisey

★★★★
Birşeyler olmadan önce tepki göstermessen iş işten geçmiş olur. Aksi olsun zaten, hepimiz Galatasaray'ın iyiliği olsun da göt olalım istemiyor muyuz? Niasse yerine Huntelaar alınsın ben göt olduğum için göbek atarım.

Birşeyler olmadan önce tepki göstermessen iş işten geçmiş olur. Aksi olsun zaten, hepimiz Galatasaray'ın iyiliği olsun da göt olalım istemiyor muyuz? Niasse yerine Huntelaar alınsın ben göt olduğum için göbek atarım.
Ayni dusuncedeyimde basinin gazina gelip istediklerini vermeyelim, kotuye kotu demek boynumuzun borcu zaten.

★★★★

ülker ile ilgili bir tt calısması mı yapsak alma aldırma şeklinde ????

TT | DursunBaşkan Huntelaarıİstiyoruz

Hastagi var destek verebiliriz.

Resmi hesaptan destek yok, dıştan destek verebilirsinz. Bu TT'i başlatan kulübün menfaatleri olduğu halde sırf kendi başlatmadığı için hiçbir TT'mizde bize destek vermedi. Bizde ona vermeyeceğiz.

Sneijder'in sözleşmesinin uzatılması konusunda tt yapalım arkadaşlar

-Tapatalk-

niasseyi almamıza mani olan bu organizasyonu baltalama vakti gelmiştir

Geri
Üst Alt