GSC TT Organizasyonu | #BurasıGalatasarayAkhisarDeğil

keşke niasseyi alaydık niyazi niyazi diye dalga geçtik ama 10x umut

10x umut doğru da nerden bilecektik ki yönetimin bu kada çapsız çıkacağını.Şimdi 4.yıldızı takmış takımın taraftarı olarak ibra huntelaar soldado falan mı isterdin niasse mi ? Haklı olarak bizde niasse degilde daha üst seviye oyuncular istedik.Ha yönetim deseydi ki 4.yıldızı taktık ama şu şu sorunlarımız var.Bizi anlayışla karşılayın bizim alacagımız oyuncular maliyeti düsük oyuncular olacaktır.Biz taraftar olarak bu durumu kabullenirdik.Ama durum öyle olmadı hem yönetim hem hoca taraftarla zıtlaştı.

10x umut doğru da nerden bilecektik ki yönetimin bu kada çapsız çıkacağını.Şimdi 4.yıldızı takmış takımın taraftarı olarak ibra huntelaar soldado falan mı isterdin niasse mi ? Haklı olarak bizde niasse degilde daha üst seviye oyuncular istedik.Ha yönetim deseydi ki 4.yıldızı taktık ama şu şu sorunlarımız var.Bizi anlayışla karşılayın bizim alacagımız oyuncular maliyeti düsük oyuncular olacaktır.Biz taraftar olarak bu durumu kabullenirdik.Ama durum öyle olmadı hem yönetim hem hoca taraftarla zıtlaştı.

yönetimin en büyük yanlısı bu zaten belki iyi işler yapıyolar ekonomik olarak ama durumu bize açıklayamadılar

Carole bile yedek olmalı en fazla ama siz Olcan ve Güray diyonuz. Hamza'nın böyle vizyonsuz olması normal, taraftar bile böyleyse.

Bos konusma zurhan
Su an yedek sol bek olcan degil de guray olsa daha saglam olurduk diom
Kendince vizyon mizyon zirvalama 2 gunluk GSli olarak

Bos konusma zurhan
Su an yedek sol bek olcan degil de guray olsa daha saglam olurduk diom
Kendince vizyon mizyon zirvalama 2 gunluk GSli olarak
X çöpün yerini Y çöple doldurmak bize bişey kazandırmaz. Şu olacağına bu olsun zihniyeti bize zarar olarak geri döndü.

#hamzahamzaogluistifa

böyle bir hashtag var destek vermek isteyenler tweet atabilir.

Twitterdan adam gitmiyor ya. Hava alanına gidersin, tesis basarsın bu işlerin raconu bu. :)

#hamzayi_istemiyoruz

^ lutf

Geri
Üst Alt