GSC TT Organizasyonu

bülent timürlenke yürüyelim beyler.

Timurlenk açıklama yaptıktan sonra Hamzacılar yazmaya başladı. Şimdi olur işte. Bi kavga ortamı çıkarırsak :D

sabahtan beri yazmaktan is yapamadım. face'deki 12 milyon taraftarın 100'de 1'i katılsa TT'yi patlatmıstık.

ulan 2 kupa kazandı diye serdar aziz, bilal atıf gibi zerzavatları yedek kulübesine doldurmalarına izin mi verecez.

galatasaray ⭐⭐⭐⭐️ ‏@galatassaraysk 2 std.vor 2 stunden übersetzung anzeigen
hamzaoğlu, yönetimden oumar niasse'ı istedi. Görüşmeler hızlandı. 2 gün içinde netleşmesi bekleniyor. (ligtv)

:d:d:d

KES LAN FLN yazıyom hamzacılara

Beyler twitter'da Hamza Hamzaoğlu yazıp aramaya verin. Sonra Canlı yazılan yere tıklayın. Oradan hashtag olmadan eleştiren bağımsız Galatasaraylılara ulaşabiliriz. Onları da kendimize katalım.

Beyler twitter'da Hamza Hamzaoğlu yazıp aramaya verin. Sonra Canlı yazılan yere tıklayın. Oradan hashtag olmadan eleştiren bağımsız Galatasaraylılara ulaşabiliriz. Onları da kendimize katalım.

güzel yöntem, buradan [h=2]#BurasiGalatasarayAkhisarDegil atın arkadaslara, bu gece 1 numara olalım.[/h]

bu 2:
"akhisarda 110 bin € alan adama 800 bin € veren,verdiren,takıma getiren hain oğluhaindir.Allah belanızı versin hepinizin.O paraya Sabri'den 10 kat daha iyi bir sağ bek oyuncusu alınırdı Fransa 1. ya da 2.liginden.zira yine bu Sabri denen futbolcumsuyla sözleşme yapmak isteyen de yine hain oğluhain'dir.4 senede 3 şampiyonluk kazanıp 4 kere şampiyonlar ligine gidicek ordan ve kombine vs geliriyle Türkiye'nin en çok gelir kazanan takımına yapılan transferlere bak.inşallah seneye 3.bile olamayız.bu imPARAtor zihniyeti ve avanesi defolup gidene kadar maç izlemeyeceğim.yetti artık"

Ben suan deli gibi atiyorum tweet bi faydasi oluyor dimi ?

Hani toplu halde felan diyorsunuzda tek basina bi anlami yok mu bi sorayim dedin

Geri
Üst Alt