GSC TT Organizasyonu

Aynen, dün kayıt oldum.

Twitter yeni üye olanları boot olarak algılıyor ilk etapta. Twit, RT ve takip ettiğin, edildiğin sayı arttıkça normale dönecektir.

Şu an senin hasstaga yazdıkların ana sayfanda twitt olarak gözükür ama hasstaga düşmez. Yani boşa hasstaga yazıyorsun, bir faydası olmuyor.:)

Bulent Timurlenk yorum yapmis hashtag a :D Hamza yi karalama kampanyasidir bu demis.

Ses duyuruluyor da en kafasi calisan adam bile idrak edemiyor anlatilmak isteneni o yuzden bosa caba sanki

Türk hasstaglar arasında 6-7 olmuşsun önemi yok. Önemli olan Trend 10 a girebilmek. İşte o zaman daha fazla ses çıkarırız.

Twitter yeni üye olanları boot olarak algılıyor ilk etapta. Twit, RT ve takip ettiğin, edildiğin sayı arttıkça normale dönecektir.

Şu an senin hasstaga yazdıkların ana sayfanda twitt olarak gözükür ama hasstaga düşmez. Yani boşa hasstaga yazıyorsun, bir faydası olmuyor.:)

Hahahahahahaha sinirlerim bozuldu...

140 küsür tweeti boşuna mı attım yani ben şimdi :D

Bizi bu hale getirenler utansın ne diyeyim, oturduk saçma sapan twitterla uğraşıyoruz.

Eray peki normale döndüğünü nasıl anlarız ?

Hahahahahahaha sinirlerim bozuldu...

140 küsür tweeti boşuna mı attım yani ben şimdi :D

Bizi bu hale getirenler utansın ne diyeyim, oturduk saçma sapan twitterla uğraşıyoruz.

Eray peki normale döndüğünü nasıl anlarız ?

Aynen Mehmet. Boşa benzin yakmışsın.:D Normale döndüğünü anlamak için ara ara bakarsın taglardan birine yazarsın. Sonra tagın sayfasından mesajın taga düşmüşmü diye. Düşerse zaten normale dönmüştür demek. Galiba bi 10-15 gün sürer.

Bilal Kısa transferi resmen kıyakçılıktır , kıyakçılığın sonuda AYAKÇILIKTIR..

Unutma Hamzaoğlu....!!!!!!!!!!!!!1111!!!!1!!!!1

Aynen Mehmet. Boşa benzin yakmışsın.:D Normale döndüğünü anlamak için ara ara bakarsın taglardan birine yazarsın. Sonra tagın sayfasından mesajın taga düşmüşmü diye. Düşerse zaten normale dönmüştür demek. Galiba bi 10-15 gün sürer.

Allahtan sen uyardın ha :D yoksa 1000'leri görürdüm ben, teşekkürler.

Marketing directoru kim bu konunun? Cunku feci bir sekilde sinifta kalmis.

"şu anda 19 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (17 kayıtlı ve 2 misafir)"

Konu basliginin derhal degismesi lazim.

"Bu Konuya Girip Destek Vermeyen Fenerlidir" seklinde degistirin konuyu. Eger forum uyelerine guvenip TT olmak istiyorsaniz havanizi alirsiniz. Ziyaretcilerin konuyu gorup katilimda bulunmalari gerek.

Geri
Üst Alt