GSC Üni | Hangi Üniversitedesiniz?

Erciyes Üniversitesi 2009 yılı Şehir ve Bölge Planlama Bölümü mezunuyum. Aynı zamanda Gayrimenkul Değerleme Uzmanıyım. Yakın zamanda İstanbul'da müteahhitlik yapacağım. Bu arada değerleme sektöründe çalışmak üzere Harita Teknikerliği veya İnşaat Teknikerliği bölümlerini bitirmiş 2 adet elaman da arıyorum :)

Istanbul Aydin Universitesi Mimarlik 2013

Sent from my HTC One

gsaray üniversitesi gscimbom bölümü yaz okuluna kaldık hayırlısı

arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
hocalar sayesinde ing 70 cb , türk dili 84bb düştü,çoğu hoca harf kıtasını yukarı koyuyor.ama beni üzen türk dili 85 ve sonrası ba

şimdi matematik dersim açıklandı dc'ye kaldı , 2.22 ortalamam var türk dili ba olursa 2.25 dc+ dan veriyorum dersi.
sizce ögrenci bilgi sisteminden hocaya mail atmam bişey değiştirir mi ? ne yapmam gerekiyor?
Çıldıracam artık ilk dönemde 1 puandan bırakmıstı hep aynı şeyler deliriyorum artık .

Yabancilarda yazabilirse :D

Rheinisch-Westfälische Technische Hochschule Aachen (RWTH AACHEN)

arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
hocalar sayesinde ing 70 cb , türk dili 84bb düştü,çoğu hoca harf kıtasını yukarı koyuyor.ama beni üzen türk dili 85 ve sonrası ba

şimdi matematik dersim açıklandı dc'ye kaldı , 2.22 ortalamam var türk dili ba olursa 2.25 dc+ dan veriyorum dersi.
sizce ögrenci bilgi sisteminden hocaya mail atmam bişey değiştirir mi ? ne yapmam gerekiyor?
Çıldıracam artık ilk dönemde 1 puandan bırakmıstı hep aynı şeyler deliriyorum artık .

Hoca ile konuş durumu açıkla Burak geç kalmadan sistem kapanırsa değiştirmezler.

Hoca ile konuş durumu açıkla Burak geç kalmadan sistem kapanırsa değiştirmezler.
abicim suan memleketteyim mail işe yarayabilir mi dersin ?
Ayrıca başka bölümden bi arkadasımın basına su gelmisti;Sınava girmedi yazıyodu hocaya mailden ulastı hocanın verdigi cevap suydu.Evet kagıtlara baktım,hata yapmışım sınava girmişsin ama bu zamandan sonra elimden birşey gelmez.Öğrenci işlerine gitmelisin yazdı.

Bu arkadaşım bile bunu yaşamışken mailden beni ipleyip notu değiştirebileceği hamza hocanın yabancı transferi kadar zor görünüyor.

DİPNOT:Bütler 22Haziran-28Haziran arası.

abicim suan memleketteyim mail işe yarayabilir mi dersin ?
Ayrıca başka bölümden bi arkadasımın basına su gelmisti;Sınava girmedi yazıyodu hocaya mailden ulastı hocanın verdigi cevap suydu.Evet kagıtlara baktım,hata yapmışım sınava girmişsin ama bu zamandan sonra elimden birşey gelmez.Öğrenci işlerine gitmelisin yazdı.

Bu arkadaşım bile bunu yaşamışken mailden beni ipleyip notu değiştirebileceği hamza hocanın yabancı transferi kadar zor görünüyor.

DİPNOT:Bütler 22Haziran-28Haziran arası.

Bütlerde sistem yeniden açılır orası ayrı.Sen hocaya mail at eğer sistem kapatılmadıysa halleder isterse.Ama sistem kapatıldıysa öğrenci işlerinin sistemi yeniden açması lazım.Kibar bir şekilde durumu özetleyen bir mail at sen

Geri
Üst Alt