GSC Üni | Hangi Üniversitedesiniz?

Kol gibi bi yıl beni bekliyor.

33vluhg.png

İnşaat mühendisliğinde misin?

Şuan 98 doğumlular gidiyor dimi üniversiteye? Yasin'in 93 doğumlu olduğunu düşünürsek Yasin'den "dede" diye bahsedeceklerdir muhtemelen.

Böylelikle kızlar ona saygılı davranacak ve abi diyeceklerdir. O duyguyu tatmanı istiyorum Yasin!

Sent from my iPhone using Tapatalk

hayat üniversitesi.

öğrenci kardeşlerime basarılar dilerim.

Şuan 98 doğumlular gidiyor dimi üniversiteye? Yasin'in 93 doğumlu olduğunu düşünürsek Yasin'den "dede" diye bahsedeceklerdir muhtemelen.

Böylelikle kızlar ona saygılı davranacak ve abi diyeceklerdir. O duyguyu tatmanı istiyorum Yasin!

:asd:

Bir yasanmıslığınız var herhal. :D

University of Migros'ta iyi kizlar vardir heralde

Mukavemetle dinamik baya sıkıntı yaratır :D akışkanlar o kadar zor değil.Malzemede ezber bayıyor adamı yaa :D bu dersleri sen yeniden alıyormuşsun şimdi gördüm valla.Makine dersleri onlar zaten.Dinamik inşaatta ne alaka onu anlamadım :D
Valla bende pek anlayamadım :D DC idi bütte FF oldu
Hareketli yapılar var inşaattada onun için gerekli .

bitireli neredeyse 15 sene olmuş benim ama hatırladığım kadarıyla ortalamayı tutturamayınca dd ve dc leri de alman gerekiyor

Yani belli bir dönem sayısı kadar ortalaman bir düzeyin üstüne ard arda çıkamıyorsa yeni ders alamıyorsun DC ve DD leri tekrar ediyorsun diye biliyorum.Başıma geldi ben ordan biliyorum :D

samsun 19 mayıs ve eskişehir terk 2. sınıftan sonra bıraktım ilk samsundaydım

Ulan ders seçmek nasıl bir illetmiş ya. para yatırmakla uğraşıyoruz.

Hayat Üniversitesi diyen oldu mu?

Geri
Üst Alt