GSC Unoffical Konsept Türkçe 80' ler Şarkı Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben öyle süper bir şey göndermedim, milletin hakkını yeme :D

Benim şaheser kavramım farklı. :D

Bu sanatçılardan en az birinin en başta kapılma ihtimali oldukça düşük.

Büyük ihtimal sonlara doğru yollanmış parçalar.

Kısacası senin olma olasılığı oldukça yüksek abi. Puanlamamı gözden geçireceğim. :asd22:

Arda abi porsuklara zırnık koklatmayacağını beyan etti. Yarışma sonu Alpay falan fena karışacak bura :boohoo:

İlk ben puanlayacağım ve puanlarımı Ahmet Ağabey' e göndereceğim kontrol amaçlı, güvenmiyor musunuz lan bana :D
Hayır. Tabiki de güvenmiyorum.

Güveniyorum kendi adıma da kazanamassam bu akşamdan rahatsız olurum.

Şaka bir yana da güven meselesinden dolayı sormamıştım. Hakkaniyetli karar vereceğinden şüphem yok. Aslında sorma amacım gerçekten nasıl olacağını merak ettiğimdendi. Bu arada puanlarını gönderdiğinde buraya yazarsan bizlerde gönderelim.

Tapatalk

Puanlarimi yolladim, bu sefer gercekten zirve icin iddialiyim.

Strateji yapmayin oglum.

Ben beğendim listeyi çok çok güzel şarkılar var ilk 5 puanlamamın tamamını 12 yapmak isterdim ,,

İlk defa bir şarkıyı sonuna gelmeden kapattım.

Bu ne yahu.

Puanlarımı kontrol amaçlı Ahmet KOLKOPARAN a gönderdim, şimdi kendisine puan vermediğim için köpürüyordur :D

Dinleyince o kadar da kötü olmadığını fark ettim listenin, bazı şarkıları puansız geçmek üzdü.

Puanlarımı kontrol amaçlı @Ahmet KOLKOPARAN a gönderdim, şimdi kendisine puan vermediğim için köpürüyordur :D

Dinleyince o kadar da kötü olmadığını fark ettim listenin, bazı şarkıları puansız geçmek üzdü.

Zaten şarkıma hayran kalmıştın teşekkürler Arda abi şimdiden :hat:

Puanlarımı kontrol amaçlı Ahmet KOLKOPARAN a gönderdim, şimdi kendisine puan vermediğim için köpürüyordur :D

Benim şarkıyı da umarım tekrar dinlemişsindir abi.

Resmen şaheser bu ya nasıl beğenmezsin anlamış değilim. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt