- 4 Temmuz 2013
- 6.837
- 1
- 313
70'ler 5.lik, 80'ler 5.lik artık 90'lar da mümkünse kürsü görmek istiyorum.
Tapatalk
Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu şarkıyı çok severim ama herkes tarafından sevilen bir şarkı değildir bu, bence senin şarkın da çok güzeldi.
Esmeray'in ardindan gitmedi bu. ayni tür müzigi var. Bu şarkiyi Esmerayda söylüyormuş.
Şarki güzelde vicdansiz çok yarişmada. Hep ben mi olacam dimi şampiyon![]()
Barış sen son zamanlar fena kaşınıyorsun. Kellenin keyfi yerinde galiba?![]()
Sana 10 puan verdim. kendi elinle Can'i şampiyon yaptin. Kendi kelleni aliver bi zahmet.ley:
Sen onu bunu bırakta benim şarkıyı nasıl puansız bırakırsın anlamadım. Gerçekten Nilüfer'in şarkısını nasıl görmezden geldin.Seni gidi matematik düşmanı seni.Can 117 puan topladı. Ben Can'a 7 puan verdim. 117'den çık 7, kaldı mı 110 ve Can Büyük yine şampiyon.
Sen onu bunu bırakta benim şarkıyı nasıl puansız bırakırsın anlamadım. Gerçekten Nilüfer'in şarkısını nasıl görmezden geldin.
Tapatalk
90lar icin cok iyi bi sarkim var. eger onla en azindan 5. olmazsam birakirim yarismayi
Seni gidi matematik düşmanı seni.Can 117 puan topladı. Ben Can'a 7 puan verdim. 117'den çık 7, kaldı mı 110 ve Can Büyük yine şampiyon.
Vicdansız nasıl dj lik yaptın sen. Böyle bi şarkıya nasıl 3 puan verdin.3 puan verdim.Öpüp başına koy bence.
Vicdansız nasıl dj lik yaptın sen. Böyle bi şarkıya nasıl 3 puan verdin.![]()
Tapatalk
Ne çalıyorsun Ajdar mı?DJ olarak Nilüfer'i çaldırdığımı düşünmüyorsundur umarım.![]()
Musap, komodin ejderi olduğun ilk yarışmada böyle bir derece almak nasıl bir duygu?![]()