GSC Unoffical Türkçe 80' ler Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON CAN BÜYÜK

70'ler 5.lik, 80'ler 5.lik artık 90'lar da mümkünse kürsü görmek istiyorum.

Tapatalk

Ben bu şarkıyı çok severim ama herkes tarafından sevilen bir şarkı değildir bu, bence senin şarkın da çok güzeldi.

Esmeray'in ardindan gitmedi bu. ayni tür müzigi var. Bu şarkiyi Esmerayda söylüyormuş.

Şarki güzelde vicdansiz çok yarişmada. Hep ben mi olacam dimi şampiyon:D

Esmeray'in ardindan gitmedi bu. ayni tür müzigi var. Bu şarkiyi Esmerayda söylüyormuş.

Şarki güzelde vicdansiz çok yarişmada. Hep ben mi olacam dimi şampiyon:D

Hiç :D Şampiyon sürekli kedilerden çıkarsa kokarcalar, kurbağalar falan katılmaz sonra yarışmalara :D

Her yarışmada olduğu gibi bunda da hep aynı kişilerden puan alamıyorum. Hayır tarz, şarkıcı da değiştiriyorum ama bir türlü onlardan puan gelmiyor. Çok ilginç.

Tapatalk

2 kere slow şarkı seçtim başarısız oldum arkadaşların durumu kısaca #gazver :)

Seni gidi matematik düşmanı seni. :D Can 117 puan topladı. Ben Can'a 7 puan verdim. 117'den çık 7, kaldı mı 110 ve Can Büyük yine şampiyon.
Sen onu bunu bırakta benim şarkıyı nasıl puansız bırakırsın anlamadım. Gerçekten Nilüfer'in şarkısını nasıl görmezden geldin.

Tapatalk

90lar icin cok iyi bi sarkim var. eger onla en azindan 5. olmazsam birakirim yarismayi

Seni gidi matematik düşmanı seni. :D Can 117 puan topladı. Ben Can'a 7 puan verdim. 117'den çık 7, kaldı mı 110 ve Can Büyük yine şampiyon.

Sen şampiyonlugu en baştan verdin. Can'dan önce davransaydin 117 puan senindi. Gerçi sen yarişsaydin bir halt olurdu şampiyonlugu verirdin.:D Sen bizim lobimizden gittin. kupa koleksiyonu yaptik:D Sen lobi kurdun daha şampiyonlugunu göremedik.

Tarih bunlari yazar ex başgan:hat:

Musap, komodin ejderi olduğun ilk yarışmada böyle bir derece almak nasıl bir duygu? :D

Söyleyene bak. Görende kendileri puan rekoru kırdı sanır. :D Hadi diyelim Musap kardeşim yarışmanın yenisi. Genç yetenek. Geleceğe yatırım. Ya sen? Koskoca Arda Aycan az daha küme düşüyordun. :D

Ne? 90lar bugün mü yoksa? :asd22:

Geri
Üst Alt