GSC Üyelerinin Evcil Hayvanları

Ben baktım evde kedi 19 yaşında geçen yıl yaşlılıktan öldü, kesinlikle kısırlaştırman şart, kedilerin iyi tarafı adam aramazlar mamasını suyunu bol koy 2,3 gün evde yanlız kalabilir, biryere gidileceği zaman dert değil yani
Kisirlastiralim mi yani erkek bu

Kisirlastiralim mi yani erkek bu
Erkek daha fena,6 aylık oldumu geceleri sabaha kadar helloou diye bağırmaya başlar, dişi gelmedikçe kaplan gibi bütün kanepelere sağa sola çişini atıp bölge işaretleyip dişi bekler , net kısırlaştır

Geçen cumartesi terasa çıkmış, yan teraslara geçmeye çalışırken düşmüş 4. kattan. Ben şehir dışındaydım, sabah Hanım göremeyince seslenmiş yok, aşağı bakıyor bir yere pısmış tabi, pelvis kemiği kırılmış, iç kanama da vardı; hemen götürdü veterinere ama 1 hafta dayanabildi yavrucak, ameliyata giremeden kaybettik.

Geçen cumartesi terasa çıkmış, yan teraslara geçmeye çalışırken düşmüş 4. kattan. Ben şehir dışındaydım, sabah Hanım göremeyince seslenmiş yok, aşağı bakıyor bir yere pısmış tabi, pelvis kemiği kırılmış, iç kanama da vardı; hemen götürdü veterinere ama 1 hafta dayanabildi yavrucak, ameliyata giremeden kaybettik.
Basin sagolsun.

Bu başlığı görünce aklıma sanchez geliyor aww

Tapatalk kullanılarak gönderildi #since1905

Geri
Üst Alt