GSC Yardım Lütfen Alemdar İbaret Dünya Turu Başlığı

Cevap: GSC Yardım Lütfen Alemdar İbaret Dünya Turu Başlığı

Eşek alaydın keske :sad007:

bakıyım rotaya

Türkiye-Gürcistan-Rusya-Kazakistan-Özbekistan-Çin-Nepal-Bhutan-Bangladeş-Mynmar-Tayland-Malezya-Endonezya-Avusturalya-Yeni Zelanda-Şili-Arjantin-Bolivya-Peru-Ekvator-Kolombiya-Panama-Kosta Rika-Nikaragua-Honduras-Guatemala-Meksika-Fas-Cezayir-Tunus-İspanya-Fransa-Belçika-Hollanda-Almanya-Polonya-Ukrayna-Romanya-Bulgaristan-Türkiye olarak düşünüyoruz...:ka21:

afganistan nerde la :D

taliban yamukmu yaptı :D

Ben ısrar ettim ama elemanlar girmiyorlar abicim napim...:ka21:

Türkiye-Gürcistan-Rusya-Kazakistan-Özbekistan-Çin-Nepal-Bhutan-Bangladeş-Mynmar-Tayland-Malezya-Endonezya-Avusturalya-Yeni Zelanda-Şili-Arjantin-Bolivya-Peru-Ekvator-Kolombiya-Panama-Kosta Rika-Nikaragua-Honduras-Guatemala-Meksika-Fas-Cezayir-Tunus-İspanya-Fransa-Belçika-Hollanda-Almanya-Polonya-Ukrayna-Romanya-Bulgaristan-Türkiye olarak düşünüyoruz...:ka21:

yanlış saymadıysam 4 kere okyanus aşacaksın?

Vize olaylari nasil oluyor ? Yani yesilpasaportunuz felan mi var yoksa nasil giris cikis yapacaksiniz bu ulkelere ?

Yeşil Pasport...

Ayrıca Atletizm Federasyonundan lisansımız var sağolsunlar...:D

Kolay gelsin renktas.

Yeşil Pasport...

Ayrıca Atletizm Federasyonundan lisansımız var sağolsunlar...:D

Yine de bir cok ulkede muhtemelen polis sikinti yaratacak ve rusvet islerine girecektir baya gozunuzu karartmis olmalisiniz boyle bir is icin :D

Yine de bir cok ulkede muhtemelen polis sikinti yaratacak ve rusvet islerine girecektir baya gozunuzu karartmis olmalisiniz boyle bir is icin :D

guiness için başvurunda gururumuz olun :) hem guinessli elemanlarda oldu mu yanınızda daha rahat olur, polis falan işlemez :)

Yilbasinda, o sogukta Van'dan Gurcistan'a gitmek biraz kasar gibime geldi. Bahar aylari daha uygun olabilir yola cikmak icin.

Yani moralinizi kirmak gibi olmasin ama uc adam bu yollari bu ulkeleri izleyerek basladiklari turu sagsaglim tamamlayamazlar . Binde bir ihtimal felan veriyorum dogrusu . Yani cunku TV'de gordugumuz gibi bi olay olmayacak sonucta onlarin bile zaman zaman baslarina neler geliyor bunun gaspi hirsizligi gecim derdi acligi saglik bozuklugu zaman zaman farkli ulke ve frkli yerlerde yemek yemekten dolayi besin zehirlenmesi hava sartlari vs vs . Bir suru olayi var yauv bence siz bunu Avrupa turuna felan cevirin o zaman sikinti olmaz pek :yenieek:

Cıx...

Bu rotayı yapacağız...:ka21:

Başımıza bişey gelmemesi için elimizden geleni yapıp gerisini ALLAH'a havale edeceğiz...

Çok çok ölürüz...:)

Cıx...

Bu rotayı yapacağız...:ka21:

Başımıza bişey gelmemesi için elimizden geleni yapıp gerisini ALLAH'a havale edeceğiz...

Çok çok ölürüz...:)

Yani ne diyim bol sans :) . Fakat ozellikle gasp - hirsizlik yasamadan atlatmaniz imkansiz bana gore . Fakat su da bir gercek ki inanilmaz bir ani inanilmaz maceralar :) . Deger mi ? Aslinda deger :) .

Abi bu eşşek muhabbeti nedir :confused:

Doğru söyle Alemdar abi amacın Mynmar'a yardım götürmek mi yoksa :D

Değmese yapmam zati Onur...:)

Torunları geçtim torunlarımın torunlarına anlatılacak bir maceram olacak...

Ölsem bile ismim yaşar...:)

Geri
Üst Alt