GSC Zikir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Necmi Koyuncu

Cezalı
Madem 2 Ağustos 2018'i 3 Ağustos 2018'e bağlayan bu mübarek perşembeyi cumaya bağlayan gecede bu kadar itikat hasbihali yaptık o zaman boş geçin tarikatları ve cemaatleri müslüman adamın allahtan başkasına ihtiyacı yoktur...Buyrun bol bol zikir videosu izleyip sevap kazanın öyle Atatürk düşmanı tiplerin zikirlerini değil dünyanın dört bir yanından gerçek zikirlere iştirak edelim...Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi rahmetli Zübeyde hanımın mensubu olduğu rufailerden (bizdeki dandik sahtekar rufailerden değil gerçek müslümanlardan) makedon-arnavut coğrafyasından bir paylaşımla açalım bu kutlu başlığı...Tüm Galatasaraylılara hayırlı uğurlu olsun...

1a971c6f15214d4eb3698a279dfd2b2c.jpg

Balkanlardan zikir paylaşıp kafkasyadan paylaşmak olmaz...İşte karşınızda Çeçen Halesi...

inşallah sadece zikir çekerler, genelde bunlar pim de çekiyorlar da

Gürcistan Pankisi Vadisindeki Vaynak Teyzelerimizden...

Duvardaki İçkerya Bayrağına Dikkat...Gözlerim Yaşardı...Allah Gani Gani Rahmet Eylesin...

g7ci2TGx3pU.jpg

Buyuk muz seviyorsun dimi begenmedin kucuk muzu . Siteden bu kadar cikiyor ben sana bilhare buyugunden ismarlayacagim tam agzina layik soz :)
Başlığı kirletme daha fazla ..Çatla patla ben olduğum müddetçe islami içerik göreceksin turancı içerik de...Alış her görüşten her fikirden içeriğe faşist çakma vendetta

Moderatör tarafında düzenlendi:
Başlığı kirletme daha fazla..Çatla patla ben olduğum müddetçe islami içerik göreceksin turancı içerik de...Alış her görüşten her fikirden içeriğe faşist çakma vendetta
Sen de ben oldugum muddetce actigin sacma basliklarin altinda sadece istedigin turden yorumlar olamayacagina alis ahlaksiz homofobik irkci ruh hastasi :) .

Sen de ben oldugum muddetce actigin sacma basliklarin altinda sadece istedigin turden yorumlar olamayacagina alis ahlaksiz homofobik irkci ruh hastasi :) .

mesele hakaret etmen sadece bana değil insanların değerlerine de medeniyetten nasibini almamışsın tabi sokakta yapmaktan tırsacağın şeyleri klavye başında yapmak kolay :) Ayrıca homofobik deyip sürekli cinsellik iması yapıyorsun muz filan diyerek insan 3 dakika tutarlı olur

mesele hakaret etmen sadece bana değil insanların değerlerine de medeniyetten nasibini almamışsın tabi sokakta yapmaktan tırsacağın şeyleri klavye başında yapmak kolay :) Ayrıca homofobik deyip sürekli cinsellik iması yapıyorsun muz filan diyerek insan 3 dakika tutarlı olur
Homofobiklikle cinsel espri yapabilmek baya farkli seyler . Bunu anlayacak kadar calistir bari beynini . Insanlarin degerlerine hakaret etsem raporlarsin ve ceza alirim bu yalan oldugundan sen bir yalancisin . Dolar da 4 lira oldu ---:D internet ortaminda kendini hayali bir kahraman sanan biri var bu sitede .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt