gsc'daki seviyesiz fanatik kaynaklı haberler

Arif Ulu

Baba Gündüz
...hayırdır eskiden fanatik haberlerin "F" 'i ağzına alanı dövüyorlardı...simdi ise masallah forumun ana Kaynagı "Fanatik" olmuş? Fanatik nasıl bi gazete ve kaynak olduğu aşikar

Forumda seviyeden konuşuluyor, ama Fanatik haberleri dolduruluyor foruma (bknz.: çelişki)

Edit.

Son düzenleme:
eskiden bir sansür mekanizması vardı forumda , acaba karar değişikliği mi oldu diye düşündüren hadisedir..

şeriatik bi liste yapinda millet ona gore konu acsin.

Fanatik gastesinden gonu acilmayacahh!
Konu acarken 3 gulfallahu okumah şart!

gibi falan..

Kisisel ozellikler one falan cikmasin. kisiye ozel ilgi ve ayricaliklar forumu zenginlestirmez(!). herkes ayni sekilde robot gibi konular acsin.

Masabaşı ve yıpratıcı haber olmadığı sürece bi kısıtlama getirmenin amacı yok bana kalırsa. Seçici davranıp ona göre haberler taşısak foruma sorun çözülüş olur.

bkz: dinime küfreden müslüman olsa

553302_10154995688585273_4128566511281028326_n.jpg

Son düzenleme:
eskiden bir sansür mekanizması vardı forumda , acaba karar değişikliği mi oldu diye düşündüren hadisedir..
https://www.gscimbom.com/forum/f69-...nden-duyurular-11826/index30.html#post6942786

hafızam da beni yanıltmıyorsa Fanatik'i daha önce hiç yasaklamamıştık. yalnızca 20 gazetenin yayınladığı deklarasyon doğrultusunda fanatik kaynaklı haberlerin forumda paylaşılmasını durdurmuştuk, o durum ortadan kalktığı için de şartlar değişti.

ha bi de ekleyeyim madem. yukarda da yazdığım gibi (bkz: dinime küfreden müslüman olsa). istediğin kadar kırıl, "admin laf söylüyor" falan de umrumda değil. sen eleştirini adabına göre yapmayacaksan benden de tolerans göstermemi bekleme. forumdaki üç mesajından dördü boş olan bi üye olarak bu konuyu açman zaten ironikken, açtığın konuda bi de "ayakkabı dolusu paralar" ifadesiyle boş mesajlarına yenisini eklemiş, seni ne kadar ciddiye almamız gerektiğini bir kez daha gözler önüne sermişsin.

edit: bi üstteki mesajınla da sıvamışsın zaten.

Son düzenleme:
ulan sizin yüzünüzden ben de arada laf yiyorum hep
benim disinda tüm almancilarin sutlanmasini talep ediyorum

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Son düzenleme:
:D

sarcasm ne oldugunu bariz bi sekilde yazak mi? @Talha Küllü
bunu bariz sekilde "sarcasm: YXC" yazmayarak anlayacak seviyede oldunu biliyorum

Bir üye dedi gibi eksiden yasaklanmisdi...birden pat diye dolduruldu fanatik haberleri.
Burda cogunlukla "kötü" fanatik haberli (nadiren iyi olabilir) buraya tasiyan üyelerde sorumluluk var.

Tek hedef yönetim degil bunuda belirtim.

Son düzenleme:
sarkastikliğin kullanılacağı yer var kullanılmayacağı yer var. eleştiri konusu açıyorsun, ciddi bi konu. ama sarkastiklik. şimdi burda otomatikman bana "seviyeden bahseden de sen misin?" sorusunu sorma hakkı veriyorsun. bunu idrak edemiyorsan da seviyeden bahsetme bi zahmet.

eskiden yasaklanma durumu yukarıda anlattığım şekilde. 20 gazete deklarasyonu sonucunda bizim elimizde olmayan sebeplerden dolayı yasaklanmıştı. neredeyse bütün gazeteler de yasaktı o dönemde. fanatik'e özel bi durum değil.

fanatik haberlerinin çoğunluğunu ben de sevmiyorum. hatta yönetici arkadaşlarımın açtığı bazı fanatik haberlerini "tamam yasak değil ama bu kadar da masa başı olduğu belli olan haberi de paylaşmaya gerek yok" şeklinde raporladığım olmuştur.

tek hedefin yönetim veya değil, orası beni ilgilendirmiyor şahsen. istersen tamamen şahsımı hedef alan bi eleştiri konusu aç, ama eleştirinin hakkını ver, burda verdiğim tepkinin onda birini vermem. ama hem eleştiri konusu açıp hem de cıvıtman bizle dalga geçtiğin izleniminden fazlasını vermiyor.

açtığın konu "fanatik eskiden yasaktı, şimdi neden değil, forumda seviyeden bahsediliyor ama seviyesiz bi gazeteden haber paylaşılıyor" kısaca. senin burda fanatik hakkında tek söylediğin "fanatik seviyesiz". madem eleştiri konusu açacaksın, bari 3 dakika efor sarfet, fanatik'in saçma haberlerinden 2-3 link göster, forumda paylaşılan haberlerden bazılarına link göster "bu haberlerdeki artniyet/masabaşı olduğu gerçeği vs apaçık ortadadır. forumda bu kaynaktan haber paylaşılmasını doğru bulmuyorum" de ki açtığın konuya ve yaptığın eleştiriye forum admini olarak değil, insan olarak saygı duyayım.

talha bey fatality yapmis

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Bu sitede admin kardeslerimiz serefli insanlardir, paraya karsi sitenin onurunu satmazlar. Ve neden Fanatik cikip da, Allahin Galatasaray forumunda (kücültme amacli demiyorum), haberleri yayinlansin diye, adminlere ayakkabi kutusu dolduracak kadar para teklif etsinler ? Bu senin gibi bilincli bir üyenin, mantigina sigiyor mu Arif kardesim ?

daha az ve oz konu acilabilir bence
misal: murhan balikesirli futbolcunun ozur mektubu yazmasiyla ilgili konu acmis
murhani her ne kadar sevsem de yeni msjlarda bu tur konular actigini gorunce kendisine biraz kiziyorum

Sözlük yeri mizaha açık bi yerdir
Direk bi şert eleştiri yapmak isteseydim başka yere acardim ve dağa farklı bi yazılım stili ile yazardım.

Kendin de zaten bu durumu farketmişin illaki 2-3 link koymam gerekli degil.

Sadece bir (fazla ciddi ve sınırlı olmayan) konuşma platformu hayata sunmak istedim foruma bu konu üzeri.
Bu kadar ciddiye almana şaşırdım açıksa.Avustralya da mizah ve political sarcasm kültürü farklı herhalde.

Düşünce iyi ..içerik de bazı kişilere göre yanlışık olmuş eyvallah ve bazıları üstüne almış ..sildim.
Sarcasm olmasına rağmen kimseyi kırmak istemem.

Son düzenleme:
haberlerde kaynak gösteriliyor itibar edip etmemek bu haberleri okuyanların takdiridir bence hoşunuza gitmiyor ise okumaya bilirsiniz.

senin derdin üzüm yemek değil bağcıyı dövmekte bu sefer yemedi :)

fanatiğin sitesine girip hit mi kazandıralım

hem almancı ol hem seviyeden bahset şaşırtıcı doğrusu

Geri
Üst Alt