sarkastikliğin kullanılacağı yer var kullanılmayacağı yer var. eleştiri konusu açıyorsun, ciddi bi konu. ama sarkastiklik. şimdi burda otomatikman bana "seviyeden bahseden de sen misin?" sorusunu sorma hakkı veriyorsun. bunu idrak edemiyorsan da seviyeden bahsetme bi zahmet.
eskiden yasaklanma durumu yukarıda anlattığım şekilde. 20 gazete deklarasyonu sonucunda bizim elimizde olmayan sebeplerden dolayı yasaklanmıştı. neredeyse bütün gazeteler de yasaktı o dönemde. fanatik'e özel bi durum değil.
fanatik haberlerinin çoğunluğunu ben de sevmiyorum. hatta yönetici arkadaşlarımın açtığı bazı fanatik haberlerini "tamam yasak değil ama bu kadar da masa başı olduğu belli olan haberi de paylaşmaya gerek yok" şeklinde raporladığım olmuştur.
tek hedefin yönetim veya değil, orası beni ilgilendirmiyor şahsen. istersen tamamen şahsımı hedef alan bi eleştiri konusu aç, ama eleştirinin hakkını ver, burda verdiğim tepkinin onda birini vermem. ama hem eleştiri konusu açıp hem de cıvıtman bizle dalga geçtiğin izleniminden fazlasını vermiyor.
açtığın konu "fanatik eskiden yasaktı, şimdi neden değil, forumda seviyeden bahsediliyor ama seviyesiz bi gazeteden haber paylaşılıyor" kısaca. senin burda fanatik hakkında tek söylediğin "fanatik seviyesiz". madem eleştiri konusu açacaksın, bari 3 dakika efor sarfet, fanatik'in saçma haberlerinden 2-3 link göster, forumda paylaşılan haberlerden bazılarına link göster "bu haberlerdeki artniyet/masabaşı olduğu gerçeği vs apaçık ortadadır. forumda bu kaynaktan haber paylaşılmasını doğru bulmuyorum" de ki açtığın konuya ve yaptığın eleştiriye forum admini olarak değil, insan olarak saygı duyayım.