- 21 Kasım 2008
- 1.898
- 428
- 1.683
Öğle vakti kendime boş bir an bulmuşken mail kutumda oldukça geriye gittim. Hesabımı "not defteri" olarak kullandığım için kendi kendime attığım mailleri (neden böyle yapıyorum ben de bilmiyorum, cc'ye bile kendimi koymuşum bir ara) senelerdir silmedim. Orada GSCimbom maillerine ulaştım. Zamanında site için reklam kovaladığımız mailler mi istersiniz yoksa sitenin barındığı sunucuya isyanlar mı :-)

Reklam bağlamak için 2011 yılında gönderdiğimiz istatistiklerden bir PDF eki de çıktı maillerden. O tarihler için gerçekten iyi rakamlara ulaşmışız. :-)

Sonrasında webarchive.org'a damladığımda mart ayının GSCimbom'un kuruluş ayı olduğunu fark ettim. :-)

(Sabri'ye Ada'dan kanca
)
Malum admin O.S döneminde, 2006 yılında forum yeni kurulmuşken sanırım ilk üyelerdendim. 2008'e kadar kavga gürültü patırtı öyle bir geçti ki zaman, 2008 ya da 2009 yılıydı tam hatırlamıyorum, Abdullah abi siteyi devralınca sonrasında gerçekten çok güzel bir ortam oluşmuştu sitede.
Bir mail adresi incelemesiyle olay nerelere geldi. Webarcihve'de gezmek benim için çok güzel bir nostalji oldu.
Galatasaray ile birlikte nice mutlu senelere GSCimbom.

Reklam bağlamak için 2011 yılında gönderdiğimiz istatistiklerden bir PDF eki de çıktı maillerden. O tarihler için gerçekten iyi rakamlara ulaşmışız. :-)
Sonrasında webarchive.org'a damladığımda mart ayının GSCimbom'un kuruluş ayı olduğunu fark ettim. :-)

(Sabri'ye Ada'dan kanca
)Malum admin O.S döneminde, 2006 yılında forum yeni kurulmuşken sanırım ilk üyelerdendim. 2008'e kadar kavga gürültü patırtı öyle bir geçti ki zaman, 2008 ya da 2009 yılıydı tam hatırlamıyorum, Abdullah abi siteyi devralınca sonrasında gerçekten çok güzel bir ortam oluşmuştu sitede.
Bir mail adresi incelemesiyle olay nerelere geldi. Webarcihve'de gezmek benim için çok güzel bir nostalji oldu.
Galatasaray ile birlikte nice mutlu senelere GSCimbom.