GSCimbom 2014/15 Sezonu Futbol Başlığı

Yalnız derbiye 5 te 5. İle çıkarız

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Cok faydali olacak cok. Cok sasirtacak herkesi. Cünkü ligimize cok uygun bir oyuncu.

Bu sezon Galatasaray´in ve ligin kaderini degistirecek oyuncu olabilir.

Gercekten cok güveniyorum.

Bizim ligimizde basarılı olacagı kesin

Akıllı seki oyuncular her saman iş yapar burada basit oynayan bencil olmayan vs

Benim iddiam sneijder ve pandevin burakı gol kralı yapacağıdır

ilk deplasman dortmundda olsaydı diyolar.neymiş reus sakatlıktan yeni çıkmış falan filan,dortmund forma girmeden karşılaşacakmışız bıdı bıdı..sanki biz çok mu hazırız?iyi bi dortmunddan puan almak daha güzel olmaz mı?

ilk deplasman dortmundda olsaydı diyolar.neymiş reus sakatlıktan yeni çıkmış falan filan,dortmund forma girmeden karşılaşacakmışız bıdı bıdı..sanki biz çok mu hazırız?iyi bi dortmunddan puan almak daha güzel olmaz mı?

bende öyle olsun diye istiyordum ama reus ile alakasi yok.
dortmund deplasmanindan en zor puan cikartacagimiz mac bence.
Anderlecht macida cok önemli . Seninde dedigin gibi hazir degiliz ve böylelikce o maca banko bakamiyorum. Anderlechti yenmemiz gereken takim bu gruptan cikmak istiyorsak.
Adamlar bizden cok daha hazir ama biz daha iyiiz kalite olarak. Cok zor mac ola bilir. ileri tarihde oynasaydik bunlara karsi daha iyi olurdu sanki.

Bu sene şl gruplarında cok farklı şeyler yaşayabiliriz

bu sene bence cl'de gruptan çıkmanın çok da bi anlamı yok 3.olup uefayada katılabiliriz ayrıca önceliğimiz 4.yıldız olmalı bence..

Bu seneki cl grubumuz geçen senekine nazaran; 1. Torbada daha iyi, 2. Ve 4. Torbalarda daha kötü. Bence hem arsenalin önünde 2. çıkma şansımız da var, hem de Anderlecht in ardında kalıp 4. olma şansımız da. Geçen sene için kopenhagın bizim önümüzde kalma şansı yoktu.

Ben grup 2. liği için anderlecht 6, arsenal 4, dortmunddan da 1 puan alınarak 11 puan yapılması gerektiğini düşünüyorum.

Bw7LJyRIQAAZ9MO.jpg

Takımımızın UEFA Şampiyonlar Ligi fontu. (via @CimbomStatistic)

9 gün 15 dakika kaldı an itibariyle Cl'nin başlamasına

BİLGİ - Blerim Džemaili'nin formasını giydiği İsviçre,bu akşam 21:45'de İngiltere ile karşılaşacak. Maç Haber Türk'de (via @CimbomStatistic)

Son düzenleme:
Iuw1yA9.jpg

jgNOE19.jpg

Serie A da oyuncularin yillik kazandiklari

Gökhan İnler 1,4 mio senelik
Selçuk İnan 2,75
:38573:

Şampiyonlar Ligi Grubumuz Belli Oldu başlığını bulamadım.Aslında google'dan aratıp buldum da forum değiştiğinden dolayı linkler de değişmiş sanırım.Buraya yazacağım.

Koca Arsenal'in kadrosunda 2 stoper olduğunu fark ettim.Bir tanesi sakatlanırsa ciddi anlamda sıkıntı yaşayacaklar orada.Umarım Mertesacker ve Koscielny'den biri bizim maçlarda cezalı veya sakat olur.

Galatasaray, cumartesi günkü Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sarı kırmızılı futbolcular 21 yaşaltı takımı ile antrenman maçı yaparak kendilerini denedi.
Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki karşılaşma A takımın 4-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Yeni transferlerden Pandev, attığı bir gol ve ortaya koyduğu parformansla, Eskişehirspor maçında oynamaya hazır bir görüntü verdi. A takımın diğer gollerini Emre Can kendi kalesine, Melo ve Chedjou attı. 21 Yaş Altı Takımı'nın golünü ise Sinan Gümüş kaydetti.
Sakatlığı bulunan Semih Kaya, tedavisinin ardından takımdan ayrı olarak salonda çalıştı. Milli takımlarından dönen futbolcular sadece yenileme çalışması yaptı.

NTVSPOR

Transferler bitti ve sponsorlar bulundu! Artık Konsantrasyon Vakti! 4. Yıldız ve Şampiyonlar Ligi'ne Odaklanalım! Hep Destek Tam Destek!

2.hafta sonunda yine lider Galatasaray.

Geri
Üst Alt