GSCimbom 2014/15 Sezonu Futbol Başlığı

19 Eylül 2014 Cuma
Eskişehirspor 20:00 Gençlerbirliği

20 Eylül 2014 Cumartesi
K. Erciyesspor 17:00 Akhisar Bld.
Mersin İ.Y. 20:00 Ç. Rizespor
Balıkesirspor 20:00 Galatasaray

21 Eylül 2014 Pazar
Kasımpaşa 14:30 K.D.Ç. Karabük
Sivasspor 17:00 Torku Konya
Fenerbahçe 20:00 Gaziantepspor

22 Eylül 2014 Pazartesi
İst. Başakşehir 19:00 Trabzonspor
Bursaspor 21:30 Beşiktaş

Son düzenleme:
Nedeni nedir acaba? Mantikli bulmuyorum
Hollanda, Ingiltere liglerine ozenmis bizim Tupcu, onlar gibi yapalim demis. Bizimkiler gecende itirazda bulunmus (CL fiksturu belli olduktan sonra), belki okumusundur sporx de falan di galiba, ama reddetmis Tupcu, fikstur belli, degistirmemiz soz konusu degil diye falan..

Hollanda, Ingiltere liglerine ozenmis bizim Tupcu, onlar gibi yapalim demis. Bizimkiler gecende itirazda bulunmus (CL kurasi sonrasi fiksturler belli olduktan sonra), belki okumusundur sporx de falan di galiba, ama reddetmis Tupcu, fikstur belli, degistirmemiz soz konusu degil diye falan..

Aslinda bence lig baslamadan uygulanmasi daha iyi de ama CL maclardan sonra lig maci Pazar veya Pazartesi oynanmasi daha iyi olur gibi.

Hollanda, Ingiltere liglerine ozenmis bizim Tupcu, onlar gibi yapalim demis. Bizimkiler gecende itirazda bulunmus (CL kurasi sonrasi fikstur belli olduktan sonra), belki okumusundur sporx de falan di galiba, ama reddetmis Tupcu, fikstur belli, degistirmemiz soz konusu degil diye falan..

Tam da özenecek mevzuyu bulmus bu salak :D
Neyse öyle olsun bakalim..

Son düzenleme:
Newcastle lı jonas guttierez kanser olduğunu açıklamış Twitter dan..

Magath

hehehehehe_duck.gif

10393690_580325315406256_1238816064860817668_n.jpg

Sana çıkıyor bütün yollar Galatasaray.

Hatay / Antakya

facebookta gördüm, paylaşayım dedim
:k19::hat:

Şota'nın Maç sonu açıklamasından : " Yabancı sınırı yüzünden sahada en iyi oynayan adamımızı çıkarmak zorunda kalıyoruz. Saçma bir şey. Ne yapayım; İsakcsson'unu mu çıkarayım. Bu kural yüzünden kafamızdaki sistemi ve dizilişi sahada gösteremiyoruz. Eminim ki bütün hocalar şikayetçi bu kuraldan.İnşallah değişir"

Hoca deme öyle şeyler deme. Türk futbolu çağ atlıyor sen neler söylüyon.Hem sen Avrupanın en değerli 6.ligi hakkında ne biçim konuşuyon bakıyım.

Çare 4132

___________Muslera
Furkan Semih LeTank Tarık
____________Melo
Olcan ____Sneijder__ Bruma
_______Umut __burak/pandev

Risk alalım artık..bıkdık defansif futbolundan

Son düzenleme:

:( fazla birsey istemiyorum, boyle bir kadro olsun, hic de abartili falan degil, ama malesef olmayacak gibi :(

Yada boyle birsey :

:(

45 milyonluk dev kadromuzda özellikli bir forvet olmayişi çok enteresan iki rakibinde forvetleri oyun içinde farklı bölgelerde çok rahat oyunun içine dahil olabiliyorlar en büyük sikinti bu kadroyla başlamakta su isimlerden kaci fazla aliyor buraktan

Ba
Pektemek
Cenk
Sow
Emenike
Webo

Geri
Üst Alt