GSCimbom ahalisi kimlerin takımdan ayrılmasını istiyor ?

Cevap: GSCimbom ahalisi kimlerin takımdan ayrılmasını istiyor ?

Servet

G.Zan

Nonda

gidebilir

Arda Avrupaya satılabilir yoksa medya gazıyla dahi yüksek fiyat veren cıkmayabilir birkac mac iyi sonra kalitesiz oynuyor

Arda Turan : Artık Avrupa zamanı geldi

Mehmet Topal : Onunda geldide geçiyor + olarak sisteme uygun bir adam değil

Hakan Balta: Bu takımda en beğendiğim adamlardan biri rezalet bu sezon Böyle devam ederse yolcu

Servet : Sisteme uymuyor ve yeterli değil

Gökhan Zan : Servet ile aynı şekilde

Barış : Galatasarayda oynayacak kapasitede değil

Nonda: Çok beğendiğim bir forvet ama miladı doldu bizde kanımca

Kewell : Tıpkı Nonda gibi zamanı dolmaya başladı . Yaşı sebebiyle gelecek sezon performansında düşüş olacağını tahmin ediyorum Artıık genç adamlara yönelmeliyiz

+ olarak Ayhan

M.Topal ve Kewell dısında imzamı atıyorum

Gökhan Zan

Mehmet Topal

Shabani Nonda

Ayhan Akman

Barış Özbek

Aykut Erçetin

Leo Franco

Gökhan Zan

Emre Güngör

Emre Aşık

Ayhan Akman

Aydın Yılmaz

Tobias Linderoth

Shabani Nonda

Leo Franco

Gökhan Zan

Shabani Nonda

Arda Turan (Avrupaya gitmeli)

Tobias Linderoht

Ayhan Akman

Emre Güngör

Sezon sonu bu isimlerle malesef yollar ayrılmalı! sisteme ve takıma daha uygun kaliteli türk ve yabancı oyuncular alınmalı...

linderoth (sürekli sakat)

s.çalık (sürekli sakat)

e.güngör (sürekli sakat)

e.aşık (sürekli sakat)

g.zan (sürekli sakat)

ayhan (yetersiz)

barış (yetersiz)

nonda (yetersiz)

aykut (yetersiz)

aydın (yetersiz)

valla Servet'i satmak lazım...

böyle olmayacak en iyisi kura çekilsin ya da 1 den başlasınlar saymaya 12 ve katları denk gelen çıksın gitsin en iyi çözüm bu...

Nedir bu gönderme sevdası devre arasındayız farkındamısınız? hadi onu geçtim sezon sonu olsa bile bu kadar adam gönderilmez oyun değil ki bu rahat rahat al-sat

valla Servet'i satmak lazım...

Valla üstad,Emre Güngör sağ arka adalesinden sürekli sakatken,Gökhan Zan saatli bombayken,Emre Aşık'ın ise önünde pek az güzide yılı kaldığından yerine imba bi adam alınmadığı sürece satılmamalı,yoksa follofoş oluruz.

Valla üstad,Emre Güngör sağ arka adalesinden sürekli sakatken,Gökhan Zan saatli bombayken,Emre Aşık'ın ise önünde pek az güzide yılı kaldığından yerine imba bi adam alınmadığı sürece satılmamalı,yoksa follofoş oluruz.

yani dedikleri gibi 9, 10 kağıt vericeklerse satmak lazım... yerine hızlı oyunu açabilen soğukkanlı adam şart... Servet'le pek bişey yapamayız gibime geliyor...

yani dedikleri gibi 9, 10 kağıt vericeklerse satmak lazım... yerine hızlı oyunu açabilen soğukkanlı adam şart... Servet'le pek bişey yapamayız gibime geliyor...

valla üstad,boyuna posuna bakmadan o tarz bi adam gelirse sakatlanmayanından,Servet gitmek zorunda değil.zaten ortasaha daha adam gibi olsa,Servet gerçekten rahat oynar.

valla üstad,boyuna posuna bakmadan o tarz bi adam gelirse sakatlanmayanından,Servet gitmek zorunda değil.zaten ortasaha daha adam gibi olsa,Servet gerçekten rahat oynar.

yahu oynar ona bişey demiyorum.. ama Liverpool (yada türevi) gelse Torres (yada türevleri) karşısında ne yapar düşünmek lazım... :D

-çok ağır

-pas olayını bilmiyor

-heran bir halt yiyebilir

-top kontrolü çok zayıf

-kademe anlayışı çok kötü

-oyunun yönünü ikide bir değiştiriyor ne yaptığını bilmeden

-diktiği her top rakipte

-oyun kurma sıfır

-Leo Franco'ya güven vermiyor

-bana hiç vermiyor

gerisini bilemem dostum :D

Servet'in sorunu takım değil kendisi. Basit oynarsa kalitesi düşecekmiş gibi düşünüyor. Ben bunu seziyorum artık onda. Zarar veriyor bu sezon takıma hatalarıyla.

Vay be!Temizlik lazım dedim,rakipler puan kaybetti.Herkesten özür diliyorum.

1 _ seviyeyi belirlemede uzman misin ?

2_ futbolu biraz biliyorsan takimdaki faydasiz ve gereksiz olani veya olanlari gormen cok da zor degil

3 _ boylelerini takimda tutmanin ne geregi oldugunu aciklar misin ? :confused:

1. evet.

2. doğru.

3. benim seviye belirlemedeki uzmanlığıma inanmazken senin oyuncu kalitesi belirleme konusundaki uzmanlığına neden inanmalıyız?

+Servet,Gökhan,Emre Aşık,Ayhan,Aydın,Mustafa,Keita,Sabri,Uğur,Hakan,Caner,Serdar,Emre Güngör,Neeskens,Adnan Polat,Haldun Üstünel vs.vs.vs. yazmayı unutmuşsun :).

Ben de eksiklerimi hangi arkadaş tamamlar diye merak ediyordum :)

Hay ağzına sağlık.

Alayı gönderilmeli bunların.

Bence defansı ve orta sahayı Mehmet Topal ve Elano hariç komple değiştirmeliyiz. Bi de Baros'a yedek almalıyız. Sercan olabilir aslında.

ayhan kesinlikle gitsin bıktım bu adamın kendi etrafında dönmesinden.çok çalışır gbi görünüyo ama faydalı hareket oranı çok düşük.

müzmin sakatlardan dertliyim emre güngör linderoth serkan çalık gökhan zan bu kişiler arasında serkan çalıgın futbola geri dönebilecegini düşünüyorum ona biraz daha sabretmek lazım orta sahaya devre aarsı transfer yapamassak a2 takımından emre colak gelsin stoperede mutlaka 1 yabancı alınmalı eger para kalıp birde forvet alabilirsek kaymaklı kadayıf olur.

Başta Nonda,Caner,Serkan kurtuluş,Ayhan,Gökhan zan,Hakan balta....Bunların işgal ettikleri yerede kaliteli hızlı tecrübeli isimler almamız lazım

Geri
Üst Alt