GSCimbom ahalisi kimlerin takımdan ayrılmasını istiyor ?

Galatasaray'dan ara transferde kimler gitmeli?

ark. yine bir transfger zamanı geliyor

ewet gs mizizn kadrosu zengin ama bence birazda gereksiz isimler var benim görüşlerim ve gitmesi gitmemesi gerekenler sizlerdende yorum bekliyorum..

serkan çalık müzmin sakat ve kadroda varmı yokmu belli değil

emre güngör geldiği yıl ve bir sonraki yıl ne kadar yetenekli olduğunu gösterdi ama oda müzmin sakatlardan biri ve sayınca defans olarak sayıyoru ama 1 yılda 5 maç onunda ikisi sakatlanıp çıkıyor

tobias linderoth ewet bu adam harbiden iyiydi ama sakatlık onun ve cimbom un da başına bela ördü. gitmeli ve acil gitmeli o bölgede onun gibi oyuncumuz var

serkan kurtuluş bu çocuk daha çok genç ve aldığı para çok değil kalmalı yatırım yapılmalı..

sabri giderse uğur un alternatifi olabilir

leo franco, ara transferde değil ama sezon sonu gitmeli o paraya çok daha iyisini bulur haldun abimiz...

aydın yılmaz; kalmalı bu çocuk olağan üstü yetenekli (en az 2 yıl bütün genç maçlarını izledim o zaman arda yıo kimse tanımıyordu)

serdar eyilik; süper yetenek ama kiraya verilmeli A2 üstünde bir oyuncu naSIL ERHAN ŞENTÜRK Dİyarbakırda taş gibi oynuyorsa o çok daha iyi yerlerde olabilir

caner erkin; en son graz maçında bir kere sol açığıyla paslaşmadı bir sol bekin en önemli adamı sol açığıdır ... seni o veiz ryapar hele serdar gibi bir sol açığın varsa yoıllanmalı

sizlerdende bu konu hakkında yorum bekliyorum

Cevap: Galatasaray'dan ara transferde kimler gitmeli?

Servet

G.Zan

Barış

Nonda

Gökhan, Servet, Aydın, Topal, Sarp, Elano (ona verilecek para Lincoln'e verilsin futbolu özledik)

Servet,Aydın,Ayhan,Linderoth,Aykut.

Gökhan, Servet, Aydın, Topal, Sarp, Elano (ona verilecek para Lincoln'e verilsin futbolu özledik)

Topal-Elano-Sarp renktaş sende fazla abartmıssın.Onlar gidecek peki kalan Ayhan-Linderoth un eline mi kalmak istiyorsun.

Caner gitsin ya gerçekten doğru söylemişsin graz maçında serdar a bir pasını görmedim hep uzun top hep uzun top.. duran toplarında başında bitiyo hemen beyefendi..

zan linderoth aydin emre.g nonda

gerekli 2 savunmaci 2 forvet bir yerli bir yabanci 1 orta saha liberoda zenci olursa ayri guzel olur

Gideceklerden ziyade gelecekleri tartışmak lazım.

Yerine daha iyisi gelmeden kimse gitmemeli ;)

Önce adam gibi yazmayı öğren sonra düşünürüz kimlerin gideceğini

2 transfer yapılırsa öpün başınıza koyun..Arkadaşlar gerçekçi olun biraz bu takımdan sarp elano felan gitmez !!

Takımdan gidecek adamlar bellidir.Ağabey jenerasyonunu temizliyoruz tortularını atıyoruz.Ayhan en başta gidecek kişilerdendir.Sonrasında pafta oynatamayacağımız adamlar kiraya verilir.(Aydın gibi)

Sonrasında sakatlık problemi olanlar gönderilir.(Emre Güngör , Linde gibi)..

Benim düşüncem çok adam gönderilip az adam alınacağı yönünde.1 defansif orta saha ile 1 stoper alınır ve transfer tamamlanır.Gönderilen adamların yerine alttan oyunca zaten geliyor.Önümüzdeki sene en az 2 oyuncu bekliyorum yedeklerde..

Kimse gitmesin 2 adam daha alınsın.

servet

zan

sabri

barış

ayhan

aydın

leo

nonda

tobi

serkan

bu adamların kesinlikle gönderilmesi lazım hatta arda da 10milyon gibi bir rakama satılırsa 2 taraf içinde hayırlısı olur.

Gökhan Zan

Hakan Balta

Uğur Uçar

Emre Güngör

Caner

Ayhan

Barış

Nonda

Linderoth

Aydın Yılmaz

Ayhan,Topal,Hakan Balta,Zan,Nonda,Linderoth,Aydın,Uğur

Ama geleceklere en fazla 2 oyuncu olacağından pek umutlu değilim açıkçası.Biride genç olur zaten.

Konu başlığında ara transferde yazıyor . Herkes 8-10 tane isim yazmış. . Allah aşkına böyle bişeyin olması mümkün mü ? Biraz mantık.

Yahu ben Nonda diyenleri anlamıyorum Bu adam 32-33 yaşında ve müzmin sakat bir oyuncu Baros´un yokluğunda tek kaldı heralde bu şartlarda bitkin , yorgun düşecekti

Diri bir Nonda´nın neler yapabileceğini gördük mesela bir Ankara bir Kasımpaşa maçının kaderini tek başına değiştirdi ve siz 3 maçla üzerine çizgi atıyorsunuz

Nonda bu ligin en kalıteli forvetlerinden biri tartışmasız

sene sonuna kadar kalmalı sene sonu serbest zaten

yahu ben nonda diyenleri anlamıyorum bu adam 32-33 yaşında ve müzmin sakat bir oyuncu baros´un yokluğunda tek kaldı heralde bu şartlarda bitkin , yorgun düşecekti

diri bir nonda´nın neler yapabileceğini gördük mesela bir ankara bir kasımpaşa maçının kaderini tek başına değiştirdi ve siz 3 maçla üzerine çizgi atıyorsunuz

nonda bu ligin en kalıteli forvetlerinden biri tartışmasız

+1905

Yahu ben Nonda diyenleri anlamıyorum Bu adam 32-33 yaşında ve müzmin sakat bir oyuncu Baros´un yokluğunda tek kaldı heralde bu şartlarda bitkin , yorgun düşecekti

Diri bir Nonda´nın neler yapabileceğini gördük mesela bir Ankara bir Kasımpaşa maçının kaderini tek başına değiştirdi ve siz 3 maçla üzerine çizgi atıyorsunuz

Nonda bu ligin en kalıteli forvetlerinden biri tartışmasız

Kaliteli olabilir sakatlığı yüzünden fizik gücü yetersiz 3-4 maç arka arkaya maç kaldıramayacak bir oyuncu.

Geri
Üst Alt