- 30 Nisan 2009
- 4.237
- 2
- 1.308
Cevap: GSCimbom Ailesi 7.000 'e Büyüyor!
Sahi Serhat nerelerde?
Sahi Serhat nerelerde?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine ağzımdan aldın lafı diyeceğim yine tepki çekeceğim
Son örnek Kansu reyis. Kansu Vargün gibi sakin bir adamı bile çıldırtacak bir olay olmuş demek ki . Tolere edilemez miydi ?![]()
Serhat'a da ceza vermişler.. bakalım sıra kimde![]()
Isterse 7 milyon kisi olsun agalar, Emre Peker, Atilla Celik gibi ustadlar siteye ugramaz ve Kansu gibi biladerler ihrac edilirse bir anlami kalmiyor. Serhat bile siteye renk katiyordu. Transfer doneminde hele forum mental institutelari andiriyor.
Benim gibi sakin birini çıldırmaya ne dersiniz? Biri desturu kaçırırsa ceza alır. Suç desturu kaçırttığı söylenenler de değildir. Bizzat kendisindedir. Sizler de bu eleştirilerle beni çıldırtıyorsunuz ama ben ağzımı bozmuyorum farkındaysanız.
Kusura bakmayın, beğenmeye yapacak birşeyimiz yok. Varolup, sadece eleştiren ve hiçbir konuda başarımızı takdir etmeyenler bizi bu dönemde fena halde yormakta. GSC ye zarar vermekte.
Herkes işini yapsa daha iyi olacak.
ne zaman insanlar ozur dilemeyi ogrenir o zaman sorunlar biter
Site yönetiminde olsam yapacağım,önereceğim ilk şey , öneri ve şikayet topağına girmeye teşvik etmek olurdu. Zaten an itibariyle de bahsettiğim konuya forumda kalıcı olanlar ve kalıcı olacaklar gerçekten ortamı ve ortamdakileri sevenler giriyor sadece. Doğrusuda bu zaten. O kadar çok şikayet alıyorsunuz ki belli başlı kişilerden ( biriside benim ) artık bu şikayetleri kötülemeye vuruyorsunuz . Kimse forumdaki bir şeyi şikayet ederek ya da öneri vererek forumu , yöneticileri kötüleyemez bu çok saçma bir fikir / teori.
Şikayet ve öneri verenlerin amaçları forumun bir yerlere gelmesi , yönetimi zor bırakmak değil anlayın artık
Biliyorum emeklerinizin karşılığını tebrikle almak istiyorsunuz ama , insanlar önce şikayet edecekleri şeyleri görür , taktir gerektiren şeyleri değil
Şikayet ve öneri verenlerin amaçları forumun bir yerlere gelmesi , yönetimi zor bırakmak değil anlayın artık![]()
Var mı öyle şey.? "Bu maksatla acımasızca ve defalarca vuranlar olabilir, ama bunlar vallahi sizin iyiliğiniz için" diyorsun.
Uyarı ve cezalarımızın amacı bir yerlere gelmeniz aslında, sizi zor durumda bırakmak değil, siz anlıyor musunuz peki?
Teori de evet ama pratikte hayır. Ceza yada uyarı alan her 3 kişiden biri geri dönüp itiraz ediyor.
Not: Kimeden de tebrik istemiyoruz, makul ve çözüm içerikli her eleştiri kabulumüzdür. "Bu kötü" diyene, "+1", "bence de" vs yazanlar değil. Çözüm istiyorsa kişi, sadece görüşünü ve çözüm önerisini yazmalı, çözümü yoksa ve kuru kuruya eleştirecekse, başka üyelerin aklını bulandırmamak için pm 'i tercih etmeli.
Şikayetler elbet bizim için velinimettir. Ancak kötüleme olarak algılanmaması için her şikayetin bir öneriyle noktalanması gerekir ki; üzerine konuşulabilsin![]()
Allah aşkına , gerçekten size yapılan eleştirilerin , forum ahalisinin kafasını karıştırdığını mı düşünüyorsunuz abi ?