GSCimbom Ailesi 20.000'e Doğru!

Cevap: GSCimbom Ailesi 7.000 'e Büyüyor!

Sahi Serhat nerelerde?

Serhat'a da ceza vermişler.. bakalım sıra kimde :)

ama ihraç-ceza sayfasına baktım cezasının süresi ile ilgili vs birşey girilmemiş..

umarım kısa sürede biterde tekrar döner foruma..

Kansu Vargün bile saçma sapan çok basit bir tartışmanın sonunda sinirlendirildi , haklı tepkisinden sonra forumdan gönderildi..

neyse söyleyecek pek birşey yok artık..

Yine ağzımdan aldın lafı diyeceğim yine tepki çekeceğim :)

Son örnek Kansu reyis. Kansu Vargün gibi sakin bir adamı bile çıldırtacak bir olay olmuş demek ki . Tolere edilemez miydi ? :)

Benim gibi sakin birini çıldırtmaya ne dersiniz peki? Biri desturu kaçırırsa ceza alır. Suç desturu kaçırttığı söylenenler de değildir. Bizzat kendisindedir. Sizler de bu eleştirilerle beni çıldırtıyorsunuz ama ben ağzımı bozmuyorum farkındaysanız.

Kusura bakmayın, beğenmeye yapacak birşeyimiz yok. Varolup, sadece eleştiren ve hiçbir konuda başarımızı takdir etmeyenler bizi bu dönemde fena halde yormakta. GSC ye zarar vermekte.

Herkes işini yapsa daha iyi olacak.

Serhat'a da ceza vermişler.. bakalım sıra kimde :)

Öyledir zaten. Cezalar verilir, hiçbir zaman hakedilmez. Yada bu gerçek nedense hep göz ardı edilir.:rolleyes:

Isterse 7 milyon kisi olsun agalar, Emre Peker, Atilla Celik gibi ustadlar siteye ugramaz ve Kansu gibi biladerler ihrac edilirse bir anlami kalmiyor. Serhat bile siteye renk katiyordu. Transfer doneminde hele forum mental institutelari andiriyor.

Emre Peker ve Atilla ile bir sorunumuz yok. Girmiyorlarsa bize ifade ettikleri gibi kend yoğunluklarındandır. Bunu bile bize eleştiri unsuru olarak kullanmayın isterseniz.

ne zaman insanlar ozur dilemeyi ogrenir o zaman sorunlar biter

Benim gibi sakin birini çıldırmaya ne dersiniz? Biri desturu kaçırırsa ceza alır. Suç desturu kaçırttığı söylenenler de değildir. Bizzat kendisindedir. Sizler de bu eleştirilerle beni çıldırtıyorsunuz ama ben ağzımı bozmuyorum farkındaysanız.

Kusura bakmayın, beğenmeye yapacak birşeyimiz yok. Varolup, sadece eleştiren ve hiçbir konuda başarımızı takdir etmeyenler bizi bu dönemde fena halde yormakta. GSC ye zarar vermekte.

Herkes işini yapsa daha iyi olacak.

Öneri veriyorum kabul edilmiyor . Ama bunların nedenleri açıklandığı için ben gerilmiyorum ağabey.

İnsanın gerçek arkadaşı , yandaşı gerçekleri söyler . Diğer bazı üyeler gibi " çok güzel olmuş tebrikler " mi diyeyim her şeye yoksa gördüğüm eksiklikleri mi söyleyeyim.

Bak sende açık açık bana sus , işine bak diyorsun ama bende ağzımı açmıyorum abi. Çünkü büyüğümsün , çünkü şuan bir çok şeyle cebelleşiyorsun ve sinirini çıkaracak adam arıyorsun :)

:tiphat:

ne zaman insanlar ozur dilemeyi ogrenir o zaman sorunlar biter

Güzel demişsin Serdar.

Şimdi biri postu çakar buraya, "Ee Kansu 'dan ne zaman özür diliyorsunuz?" diye...

@Fatih; Sinirli değilim ben. Sadece ağaca değil ormana bakıyorum. Buranın menfaatine iş yaptığını söyleyen kişilerin neler yaptıklarına bakıyorum. İşin özünün niyette öyle olsa bile sonuçta olmadığını görüyorum. Bu da sıkıntımı artırıyor. Hepsi bu.

Harmoni diye birşey vardır. İyiler kötülerle içiçedir. Site menfaati için eksiklikleri söylüyorum diyorsun ama yaptığının harmoniden uzak, sadece ve sadece eleştiriden oluştuğunu farketmiyorsun.

İnsanın "sürekli eleştiriyorsa burada ne işi var?" diyesi geliyor.

su forumda zaman gecirip saatlerce hic bir sey ogrenmiyorsak bari hosgorulu tartismayi ogrenelim yahu

kimin kimi dovecegi belli degil kimse kimseye dokunamiyor sanal ortam:)

hepimiz hata yapiyoruz saga sola saldiriyoruz zamani gelince

ama iste zamani gelince onu yapan bizler zamani gecmeden ozur dilesek gonul alsak forum 20 bin olur 10 milyon olur

Site yönetiminde olsam yapacağım,önereceğim ilk şey , öneri ve şikayet topağına girmeye teşvik etmek olurdu. Zaten an itibariyle de bahsettiğim konuya forumda kalıcı olanlar ve kalıcı olacaklar gerçekten ortamı ve ortamdakileri sevenler giriyor sadece. Doğrusuda bu zaten. O kadar çok şikayet alıyorsunuz ki belli başlı kişilerden ( biriside benim ) artık bu şikayetleri kötülemeye vuruyorsunuz . Kimse forumdaki bir şeyi şikayet ederek ya da öneri vererek forumu , yöneticileri kötüleyemez bu çok saçma bir fikir / teori.

Şikayet ve öneri verenlerin amaçları forumun bir yerlere gelmesi , yönetimi zor bırakmak değil anlayın artık :)

Biliyorum emeklerinizin karşılığını tebrikle almak istiyorsunuz ama , insanlar önce şikayet edecekleri şeyleri görür , taktir gerektiren şeyleri değil

Site yönetiminde olsam yapacağım,önereceğim ilk şey , öneri ve şikayet topağına girmeye teşvik etmek olurdu. Zaten an itibariyle de bahsettiğim konuya forumda kalıcı olanlar ve kalıcı olacaklar gerçekten ortamı ve ortamdakileri sevenler giriyor sadece. Doğrusuda bu zaten. O kadar çok şikayet alıyorsunuz ki belli başlı kişilerden ( biriside benim ) artık bu şikayetleri kötülemeye vuruyorsunuz . Kimse forumdaki bir şeyi şikayet ederek ya da öneri vererek forumu , yöneticileri kötüleyemez bu çok saçma bir fikir / teori.

Şikayet ve öneri verenlerin amaçları forumun bir yerlere gelmesi , yönetimi zor bırakmak değil anlayın artık :)

Biliyorum emeklerinizin karşılığını tebrikle almak istiyorsunuz ama , insanlar önce şikayet edecekleri şeyleri görür , taktir gerektiren şeyleri değil

Şikayetler elbet bizim için velinimettir. Ancak kötüleme olarak algılanmaması için her şikayetin bir öneriyle noktalanması gerekir ki; üzerine konuşulabilsin :)

Var mı öyle şey.? "Bu maksatla acımasızca ve defalarca vuranlar olabilir, ama bunlar vallahi sizin iyiliğiniz için" diyorsun.

Uyarı ve cezalarımızın amacı bir yerlere gelmeniz aslında, sizi zor durumda bırakmak değil, siz anlıyor musunuz peki?

Teori de evet ama pratikte hayır. Ceza yada uyarı alan her 3 kişiden biri geri dönüp itiraz ediyor.

Not: Kimeden de tebrik istemiyoruz, makul ve çözüm içerikli her eleştiri kabulumüzdür. "Bu kötü" diyene, "+1", "bence de" vs yazanlar değil. Çözüm istiyorsa kişi, sadece görüşünü ve çözüm önerisini yazmalı, çözümü yoksa ve kuru kuruya eleştirecekse, başka üyelerin aklını bulandırmamak için pm 'i tercih etmeli.

Var mı öyle şey.? "Bu maksatla acımasızca ve defalarca vuranlar olabilir, ama bunlar vallahi sizin iyiliğiniz için" diyorsun.

Uyarı ve cezalarımızın amacı bir yerlere gelmeniz aslında, sizi zor durumda bırakmak değil, siz anlıyor musunuz peki?

Teori de evet ama pratikte hayır. Ceza yada uyarı alan her 3 kişiden biri geri dönüp itiraz ediyor.

Not: Kimeden de tebrik istemiyoruz, makul ve çözüm içerikli her eleştiri kabulumüzdür. "Bu kötü" diyene, "+1", "bence de" vs yazanlar değil. Çözüm istiyorsa kişi, sadece görüşünü ve çözüm önerisini yazmalı, çözümü yoksa ve kuru kuruya eleştirecekse, başka üyelerin aklını bulandırmamak için pm 'i tercih etmeli.

Bu amaçla acımasızca ve defalarca vuranlar olabilir demiyorum öncelikle.Çünkü ben kendim ve kendim gibi yani siteye yararı dokunacak şeyleri yapan , yapmaya çalışan isimlerden bahsediyorum . Dolayısıyla acımasız ve defalarca vuranlardan görmüyorum kendimi. Belki acımasızca olabilir ama defalarca demeyelimde gördüğüm zaman . Ayrıca yaptığım eylemi " vurmak " olarakda değerlendirmiyorum . Siz özelliklede iyi niyetime inanan sen neden böyle değerlendiriyorsun bilmiyorumda.

ben + 1 dediğim her şikayette ya çözüm önerimide vermişimdir. yada o +1 cümlesinin içinde zaten çözüm önerisini görmüşümdür.

Allah aşkına , gerçekten size yapılan eleştirilerin , forum ahalisinin kafasını karıştırdığını mı düşünüyorsunuz abi ?

Şikayetler elbet bizim için velinimettir. Ancak kötüleme olarak algılanmaması için her şikayetin bir öneriyle noktalanması gerekir ki; üzerine konuşulabilsin :)

E bildiğim kadarıyla forum ve insan konularında uzman insanlar seçiliyor yönetime , normal üyeler hem şikayet hem çözüm bulacaksa , yönetime sadece başkasının bulduğu çözümü onaylamak mı kalcak ?

Yönetim sürekli affetmek içindir :) Çözüm budur affetmek.

Allah aşkına , gerçekten size yapılan eleştirilerin , forum ahalisinin kafasını karıştırdığını mı düşünüyorsunuz abi ?

Evet. Ama düşünmüyorum, eminim.

Forumun müdavimleri ~1000 kişi yani hemen hemen haftanın hergünü mutlaka online olan. Günlük hit >7000. Kalan 6.000 bizi bilmez. Bunlar eleştirilerle daha iyi bir noktaya gelmeyi hedefliyor demez.

"Ulan burası cadı kazanıymış, haberimiz yok" der. Bilgisi olmayan bir konuda fikir sahibi olur. GSC hakkında kafasında negatif imaj oluşur. İlk imaj önemlidir. Girecekse bile bir daha girmez.

GSC ye verilen zarar da budur. Neye yamamaya çalırsanız çalışın, yapılanın bize etkisi budur.

Bir ürün alıyorsun, altındaki yorumlara bak hepsi şikayet olsun, alır mısın onu? Aa tabii, onlar o ürünü geliştirmeye çalışıyorlardı değil mi?

Tamam bundan sonra çözüm önerim olmayan şikayetimi pm ile iletirim . Oldu mu ? :)

Cevap: GSCimbom Ailesi 6.000 'e Ulaştı !

Konu 20 mesaj kadar amacından saptıktan sonra kaldığı yerden devam etsin bari.

7000 olmak için son 135 üyeyi bekliyoruz.

Şimdiki ziyaretçiler üye olsa tamamdır :)

Üyeler: 6.868

Son kayıt olan üyemiz hoş geldiniz, Ibrahim Kurman. :)

Üyeler: 6.893

Son kayıt olan üyemiz hoş geldiniz, Burak Avcı. :)

Son 107.

Geri
Üst Alt