GSCimbom Ailesi 20.000'e Doğru!

Cevap: GSCimbom Ailesi 11.000 Oldu !

Aralarında Besiktas ve şb'lilerinde bulunduğu bir aile yanlız.... :melek: touwbee.

Merhaba arkadaşlar, bende adınızı yeni duydum ve aranıza katıldım. Umarım her gün katlanarak büyümeye devam ederiz.

Hasan Şaş : Aaauuuuuvvv !

Tamam beyler vurmayın yapmadan edemedim :asd::asd:

13.000 üyeyle gsfans.org var.

gs1905 vardı bir zamanlar >30000 üye idi. Artık yok.

Şimdi Gstvnet.com var. 37781 üye sayısı ancak GSCimbom daha aktif. Gstvnet ise portal konusunda başarılı.

20 binleere inşallah :)

gs1905 vardı bir zamanlar >30000 üye idi. Artık yok.

Şimdi Gstvnet.com var. 37781 üye sayısı ancak GSCimbom daha aktif. Gstvnet ise portal konusunda başarılı.

Peki bizim portal ne zaman hazır olur?

Eskiden vardı ve güzeldi niye kapatıldı anlamadım?

Üyelerimiz çok hızlı artıyor maşallah.Daha 11.000 olalı 1 ay bile olmadan 12.000 e çıkmak üzere.Hep böyle hatta daha da hızlı artar inşallah.

Cevap: GSCimbom Ailesi 10.000 'e doğru...

Üyeler

11.967

Son 33;)

Cevap: GSCimbom Ailesi 12.000 Oluyor !

''slm bylr duym var mı?'' cılar dahilse bu sayıya yandık..

Üyeler kavun değil ki Okan 'cım, kayıt esnasında anlayamıyoruz. Ama burada zaman geçirdiklerinde Türkçe ye özen artıyor, bunu net olarak söyleyebilirim.

Burası da bir okul bu kapsamda. Elimizden geldiğince tabii...

Üyeler kavun değil ki Okan 'cım, kayıt esnasında anlayamıyoruz. Ama burada zaman geçirdiklerinde Türkçe ye özen artıyor, bunu net olarak söyleyebilirim.

Vallahi yaş 32, 5-6 aydır üyeyim. İlk forum deneyimim. Abdullah Bey'in söylediklerini çok iyi anlayabiliyorum. Benim Türkçe zaten iyidi ama burada sadece Türkçe'yi değil, büyüklerine saygıyı, küçüklerine sevgiyi, sabırlı olmayı, sinirini kontrol etmeyi, gerektiğinde özür dilemeyi, alçak gönüllü olmayı, rakiplerine saygılı olmayı, birlikte hareket etmeyi, tepki vermeyi, nasıl tepki vermen gerektiğini, toplum psikolojisini, arkadaşlığı vs. bir çok şeyi öğreniyorsun.

Ama şu bir gerçek ki, rakip takım forumlarına bir göz atınca Galatasaray taraftarının olumlu anlamdaki ciddi farkını anlıyorsun. Galatasaray'a devamlı 6S ve Cincon diyen taraftarlar da var.

Biz, Baros'u, 'Ben Liverpool taraftarıyım' deyince adamı tebrik eden, helal olsun diyen taraftarlarız.

Okan'ı eğitememişiz demekki.

Esenciler tayfası dahil olunca sorun yoktu. Ne farkları var onlardan ?

Cevap: GSCimbom Ailesi 12.000 Kişi Oldu !

Damla Tekin 12.000nci üyemiz oldu. :)

Bu vesileyle son 2-3 ayda aramıza katılan 2.000 den fazla yeni üyemize hoşgeldiler dileyim.

Cevap: GSCimbom Ailesi 12.000 Kişi Oldu !

Ben Bu siteyi google takimimiz ile bir arastirirken tesadüf buldum.uzun süre misafir olarak bulunduktan sonra üye oldum. insaallah hep beraber güzel günlere tasiriz.

Geri
Üst Alt