GSCimbom Ailesi 20.000'e Doğru!

Cevap: GSCimbom Ailesi 14.000 Oldu!

üye sayısı çok az bence de nedeni forum alışkanlığının genel anlamda yok olması..

Yaklaşık 29 ayda 10 bin üye kazanmışız. Aktiflik oranı ise giderek artıyor. Daha iyi değerler olacak umarım.

Ben üye olduğum zaman toplam üye sayısı 2898'di (Bu rakam benim eski şifrem) şimdi 14.000 nereden nereye...

Gayet iyi bence.İyi yoldayız.

Cevap: GSCimbom Ailesi 13.000 Kişi Oldu !!

Son durum bu;

Aslantepe.biz -> 16.649 (Nick ile üyelik kabul ediliyor) Alexa Türkiye / Dünya sıralaması: 7.597 / 402.736

GSfans.org -> 16.605 (Nick ile üyelik kabul ediliyor) Alexa Türkiye / Dünya sıralaması: 12.622 / 249.456

GSCimbom.com -> 14.020 (Ancak gerçek isimle üyelik kabul ediliyor) Alexa Türkiye / Dünya sıralaması: 754/ 39.786

ultrAslan.com -> 12.999 (Ancak gerçek isimle üyelik kabul ediliyor) Alexa Türkiye / Dünya sıralaması: 1.208 / 95.122

ScoutGS.com -> 1.453 (Ancak gerçek isimle üyelik kabul ediliyor) Alexa Türkiye / Dünya sıralaması: 18.048 / 377.407

Aslanyurekliler.com -> 747 (Nick ile üyelik kabul ediliyor) Alexa Türkiye / Dünya sıralaması: 65.179 / 2.977.394

En aktifi olsak da üye sayısında atılım yapmamız lazım.

Hocam bir cok insan gercek isim istenmesinden dolayi uye olmuyor.. Ayrica adamin adi Mahmut Demir diyelim, baska bir Mahmut demir daha olabilir, ne olacak yani bu adam Selami Demir olarak mi degistirecek adini? Nick ile uyelik olmali.. Fark ettirecektir..

[video=youtube;JOR2y17UKaE]https://www.youtube.com/watch?v=JOR2y17UKaE[/video]

bence aktif uye olması daha iyi yanı oda var

Sanırım site transfer sezonunda acayip ilgi gördü. Ben de geçen transfer sezonunun başlangıcında üye olmuştum.

Ben üye olduğum zaman toplam üye sayısı 2898'di (Bu rakam benim eski şifrem) şimdi 14.000 nereden nereye...

Ya sormayın, siteyi ben aldım sayılır. Lisansını da server 'ını da hava parasını da ilk ödeyen benim. Siteyi kuran arkadaşımız "dallama Alaaddin" :), 1 numaraya kendini yazmış, sonra bana haber vermediği için şans eseri 22nci üyeliği alabildim. Numara takıntılı bana yapılır mı bu? :)

Hocam bir cok insan gercek isim istenmesinden dolayi uye olmuyor.. Ayrica adamin adi Mahmut Demir diyelim, baska bir Mahmut demir daha olabilir, ne olacak yani bu adam Selami Demir olarak mi degistirecek adini? Nick ile uyelik olmali.. Fark ettirecektir..

Üstad bu bizim imzamız artık, değişmez. Bunca yıllık GSCimbom duruşunu değiştirmez. Varsın adı sanını vermeye çekinen bizde üyelik alamasın. İsim benzeşmelerinin önüne geçebiliyoruz. Ahmet Yıldırım, Ahmet Yildirim, AhmetYıldırım, AhmetYildirim, Ahmet-Yıldırım, Ahmet-Yildirim, Ahmet.Yıldırım, Ahmet.Yildirim, Ahmet_Yıldırım, Ahmet_Yildirim Sona ilave tire, araya 2nci nokta vs vs. 100 lerce kombinasyon yaratılır.

Ayrıca şu konuya yorum yaparak GSCimbom 'u düşündüğünü ve sahiplendğini gösteren herkese tek tek teşekkür ederim.

Ayrıca şu konuya yorum yaparak GSCimbom 'u düşündüğünü ve sahiplendğini gösteren herkese tek tek teşekkür ederim.

En azindan buraya yorum yapayim da bir tesekkuru hakedelim abi. :) Forum da cok aktif degiliz lakin.

Daha genis kitlelere ulasabilmek dilegiyle, en kisa surede.

14.216 kişiyiz şuanda.

Yazın 15000'i geçer forum.

LigTv iptali icin 14 bin mail gonderilmeli bence.. kampanyayi costuralim..

ben askere gidip gelene kadar 40000 olur heralde

Yokmu arttıran :D

20 bini görürüz Eylüle İnş..

Sürekli online olan kaç kişi var. Mesela her gün giren tiplerden bahsediyorum

ben her gün buradayım, Mesela bundan önce mesaj yazan Bersan'da, cezalı değilse Alemdar, Hayri, Emir, Levent bir dünya.

Bunların toplamı kaç kişi acaba ortalama.

Geri
Üst Alt