GSCimbom Ailesi 20.000'e Doğru!

Cevap: GSCimbom Ailesi 14.000 Oldu!

Darısı 100.000'lere inşAllah.

tahminen ortalama 300 uye online surekli,200e yakında misafirimiz oluyor :D ben ne zaman baksam 500 kisi oluyor sitede minimum.

yanarım yanarım şampiyon olduktan sonra değilde transfer döneminde üye sayısının patlayıp 15bin olacağına yanarım...!!

yanarım yanarım şampiyon olduktan sonra değilde transfer döneminde üye sayısının patlayıp 15bin olacağına yanarım...!!

Bu da bizim taraftar profili. Yapacak birşey yok.

Maçı stadta, okulda işte yaşıyor.

Ama transferleri yaşayacak bir ortam yok. Forumlar bu yüzden ideal.

Mütevazi olmaya gerek yok, bizim forum da bunun için iyi bir ortam sunuyor.

Cevap: GSCimbom Ailesi 15.000 'e Doğru !

Toplam üye sayımız : 14.470.

daha onceler siteyi takip ediyorum uye olmadan once siklikla transfer donemlerinde

bu forumun transfer nobeti hep aklimda saniyeye 10-15 mesajin atildigi bir forum olarak kalmisdi ;)

sonradan 2010 31 agustosu idi galiba hani o gece-gece misinin insuanin geldigi gun foruma kayit oldum

yani bir nevi bende transfer doneminde kayit oldum,amma ondan sonra hep burdayim

elimden geldigi kadariylada katki saglamaga calisiyorum

Toplam üye sayımız : 14.636

cok az ...böyle bir kaliteli bir forum... bu kadar az pöpüler olmasi aklim ermiyor dogrusu

14.901.

son 99 kişi 15bin için :b5:

Ben üye olduğumda 2958 kişi vardı. (958 okul numaram) şimdi 15.000 olmuş. Emeği geçenleri ayakta alkışlıyorum.

Bazı siteler 100 binlerce kişiyi barındırıyor ama bu forum kadar aktif değiller. Üye sayısından çok aktiflik de önemli bence,bu yüzden sitemiz çok iyi bir site. Emeği geçenlere teşekkürler.

Bazı siteler 100 binlerce kişiyi barındırıyor ama bu forum kadar aktif değiller. Üye sayısından çok aktiflik de önemli bence,bu yüzden sitemiz çok iyi bir site. Emeği geçenlere teşekkürler.

Bir anda 100 bin olmuyorlar. Zamana ihtiyaç var.

88 kişi sonra 15.000 olacağız!

Bu site eminim çoğu insanın günlük hayatının önemli bir parçasıdır. Ne kadar sanal alemde olsa duygular, düşünceler ve en önemlisi Galatasaray sevgisi gerçek. İyi ki varsınız ..

Bu forumun üye sayısından çok aktifliği çok iyi hiç bilmeyen biri en az 30 bin kişi var der.

Geri
Üst Alt