GSCimbom Ailesi 20.000'e Doğru!

Cevap: GSCimbom Ailesi 15.000 'e Doğru !

Vazgeçilmezimsin GSCimbom. :)

Bende çok vakit geçiriyorum sitede...

Ama 15.000 az değil mi ? :D

Herşeye olumsuz bir şekilde bakmayı da burdaki üç beş arkadaştan öğrendim :o

3000 kişi online rekoruna en son ne zaman yaklaştık merak ediyorum. Uzun zamandır kırılamadı gitti.

site kaç yılında kuruldu bilmiyorum ama angut ve forza siteleri bayağı eski siteler 1999 yıllarında kurulmuş bence bizim üye sayımız iyi yavaş yavaş artarak üye sayısı çoğalıyor

Bende çok vakit geçiriyorum sitede...

Ama 15.000 az değil mi ? :D

Herşeye olumsuz bir şekilde bakmayı da burdaki üç beş arkadaştan öğrendim :o

Kelle hesabıyla adam olunsaydı. Antu adamlığın kitabını yazardı.

Şu an itibarıyla, gerek üye profili, gerekse yakaladığı ortam vesilesiyle GSC örnek bir taraftar forumu olma yolunda ilerliyor.

Sindire sindire gitmesi ve forumu benimseyen üyelerin artması burayı daha sıcak bir ortam haline getiriyor.

Ayrıca forum olgusunun yerini yavaş yavaş sosyal medyaya bıraktığı dönemlerdeyiz. Buna rağmen aktiflik üst seviyedeki bu taktire şayan.

Cevap: GSCimbom Ailesi 14.000 Oldu!

3000 kişi online rekoruna en son ne zaman yaklaştık merak ediyorum. Uzun zamandır kırılamadı gitti.

Aslında yüzlerce kez kırdık da siz farketmediniz.

Rekor geldiği zaman sayaç 60 dk olarak ayarlı idi, yani siteye 1 saat içinde giren kişi sayısını ölçüyordu. Bunu farkettikten sonra sayacı vB standardı olan 15dk ya ayarladık. Bu sebeple tabela değişmedi.

Birçok forumda sayaç 1 saat ayarlıdır. Hatta tabelaya önem veren ve kalabalık görünmek isteyen bazıları, 24 saat olarak bile kullanır.

Toplam Üye Sayısı : 14.977

Umarım çok daha fazlasını görmek nasip olur bizlere.

Foruma üye olmak zaten çok kolay ve nerdeyse bir çok kuşlarda en rahat bu foruma girebiliyorlar

ama biz bir FB forumuna girmek istersek FB'li olduğumuzu kanıtlamamız lazım , twitter ve facebook gibi

Yani bu 15.000 kişini 5.000-6.000 civarı kuş cemiyeti mensupları oldugunu düşünüyorum

Bence bizde kaç kişi üye olmuş gibi şeylere kafa yormamamlıyız , forumu sadece GS'lilerin kullanıma mümkün kılmalıyız

Toplam Üye Sayısı : 14.996

Cevap: GSCimbom Ailesi 15.000 Kişiye Ulaştı!

Yeni hedef 16.000.

Transfer döneminde günde kafadan atsam en az 15 defa bir göz atiyorum, lig esnasinda ise daha az göz atiyorum ama zaman olarak daha fazla zaman geciriyorum :)

Zaten Evde, Is yerinde siteyi surekli acik tutuyorum arada bir refresh. Telefondan da bilgisayar basinda olmayinca göz atiyorum. yakinda

Anonim alkolcular grubu gibi birsey cikar buraya. Anonim GScimbom.comcular diye birsey baslatirlar herkes bagimli olmus :D muwhahaha :lol:

İleride üyelikler kapanacak mı ?

Kapanmasını istediğimden değil.İnsanlar sahip oldukları hesabın değerini bilmesi açısından.

Birde ziyaretçiler forumu dıştan okuyamasın ...

Bakıp bakıp gidiyorlar :)

Cevap: GSCimbom Ailesi 14.000 Oldu!

Bazı ekstra ayrıcalıklar tanıyarak, TCK bildirim zorunluluğu düşünüyorum benzer kapsamda.

Bu üyeliği kapatmak değil de zorlaştırıcı bir proje gibi düşünülebilir.

Not: Henüz kesin değil, halen değerlendiriyorum.

Selamlar.

Eric Gerets Galatasaray'a geldiğinde yani 2005 yazı falandı GSCİMBOM'la tanışmam. Eric Gerets neler yapmış diye araştırırken rastlatmıştım siteye. O günden bu güne çok değişti, yenilendi ve tek Galatasaray forumu oldu diyebiliriz. Hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt