GSCimbom Ailesi 20.000'e Doğru!

Cevap: GSCimbom Ailesi 15.000 Kişiye Ulaştı!

Toplam Üye Sayısı : 15.273

Cevap: GSCimbom Ailesi 16.000'e Doğru!

2009da canım sıkılmıstı bircok forum gezmiştim google gs forum yazdım GSC cıktı üye olduk bu günlere kadar büyüdük . Nice 15 binlere .

1000. mesajım.

GSC için küçük, benim için büyük bir an.

Nice 1000'lere diyelim.

Diyelim mi :D

Hey gidi günler be,3-5binlerden 16 bin :b5:

cok cok az ben cok daha fazlesini bekliyorum 25 miliyon taraftar sahib bir kulub 16 bin neki !!!

Toplam Üye Sayısı : 15.411

Pasif kullanıcılar dahil mi ? Sahte hesaplar ve forumdan atılmış üyeler dé mi bu sayıya dahil ?

Adminler sahte ve fake hesapları düzenli olarak temizliyor.

cok cok az ben cok daha fazlesini bekliyorum 25 miliyon taraftar sahib bir kulub 16 bin neki !!!

Bence gayet iyi bir sayı;şimdi kabaca düşünecek olursak bu 25 milyon kişiden;

-Kaçı internet kullanıcısı,ve bu kullanıcılardan kaçı faal durumda interneti kullanıyor?

-Bu faal internet kullanıcılarından 12 yaş öncesini ve 45 yaş üzerini çıkarırsak elimizde kaç kişi kalır?

-Bu elimizde kalan kişi sayısından sadece Galatasaray'ı tutanları çıkarırsak elimizde kaç kişi kalır? (Bu kişiler sadece sempatizandır ,hangi takımı tutuyorsun dersen Galatasaray derler ama kulüple ilgili tek bir şey bilmezler)

-İyicene indik şimdi,elimizde kalan kişilerden sadece Galatasaray'ı takip eden ama bunun için televizyon ve gazeteyi uygun gören,anlık güncel haberler ilgisini çekmeyen ya da meşguliyeti yüzünden vakit ayıramayanları çıkarırsan geriye kaç kişi kalır?

-Galatasaray ile ilgili haberleri takip etmek isteyen ama bunun için interneti kullanırken ilgili haber sitelerine ya da forumlara bakıp sadece ilgi duyduğu kısımları okuyan ama yorumda bulunmak ve paylaşım yapmak istemeyen kesmi çıkarırsan geriye kaç kişi kalır?

O yüzden bence 16.000 büyük bir başarıdır bu tür kulüp forumları için.Gün gelir 30-40'a çıkarsa da bu inanılmaz bir rakamdır;ama daha ötesi zordur.

Şöyle yapılabilinir;ilgili konunun başlığı gösterilir,merak eden kişi okumaya kalkınca da üye ol denilebilir,o zaman büyük bir artış olur fakat o üye olanların çoğu hayaletten farksızdır; böyle bir şişirilme sayı bu forumu tatmin etmeyeceğinden 16.000 kişi olsun ama aktif olsun,yeri geldi mi yuvası gibi görsün her zaman daha iyidir.

Şu an itibariyle 3.907 üyesi bulunan GSCimbom Ailesi çok yakın bir zaman içerisinde 4.000 üyeye sahip olacak. Geri sayımı bu başlık altından sürdürelim ve büyümemize hep birlikte tanık olalım! Siz değerli üyelerimizin desteğiyle bu noktaya ulaştık. Bütün üyelerimize sonsuz teşekkürler...

:ayatollah:dan bu yana. Allah utandırmasın. Daha fazla üye nasip etsin!

Çok da kalabalık olmaya gerek yok.Malum nerde çokluk orda..........

Toplam Üye Sayısı : 15.565

15.638 olmuşuz. Biraz gayret. :D

Herhangi bir öneri başlığı göremediğim için buraya yazayım dedim. Bu kadar takipçisi olan ve forum olarak şuan en üst tabakada bulunan gscimbom'un sosyal medya yönünde bir çok eksik var. :b5:

Gerek bazı sebepler, gerekse artık işlerimin yoğunluğu dolayısı ile artık forumda vakit geçiremiyorum. Herkese selamlar, sevgiler.. :tiphat:

Sanal alemde bir numarayızda çoğu Galatasaray'lı arkadaş internetle haşır neşir olduğu halde GSC diyorum o ne diyorlar..GSCimbom forumlarından bihaber bi ton renkdaş var..Reklamımızı biraz daha üst seviyelere çıkarmakta fayda var

Geri
Üst Alt