GSCimbom Ailesi 20.000'e Doğru!

Cevap: GSCimbom Ailesi 15.000 'e Doğru !

Oldukça değerli geri bildirimler arkadaşlar, teşekkürler.
Sanal alemde bir numarayızda çoğu Galatasaray'lı arkadaş internetle haşır neşir olduğu halde GSC diyorum o ne diyorlar..GSCimbom forumlarından bihaber bi ton renkdaş var..Reklamımızı biraz daha üst seviyelere çıkarmakta fayda var

Kontrollü büyülemek adına ekstra çaba içine girmedik aslında. Zira sayı çoğaldığında bizi biz yapan farklılıkların azalmasından endişe ettik. Bu stratejimizi yeniden gözden geçirebiliriz tabi...

Herhangi bir öneri başlığı göremediğim için buraya yazayım dedim. Bu kadar takipçisi olan ve forum olarak şuan en üst tabakada bulunan gscimbom'un sosyal medya yönünde bir çok eksik var. :b5:

Gerek bazı sebepler, gerekse artık işlerimin yoğunluğu dolayısı ile artık forumda vakit geçiremiyorum. Herkese selamlar, sevgiler.. :tiphat:

Maalesef doğru. Bu hamlede geciktik, sonrasında da forum hizmet kalitesini sosyal medyaya servis konusundan önde tuttuk. Sanırım sebebi bu. Bize yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa kapımız açık.

Cevap: GSCimbom Ailesi 15.000 'e Doğru !

Oldukça değerli geri bildirimler arkadaşlar, teşekkürler.

Kontrollü büyülemek adına ekstra çaba içine girmedik aslında. Zira sayı çoğaldığında bizi biz yapan farklılıkların azalmasından endişe ettik. Bu stratejimizi yeniden gözden geçirebiliriz tabi...

Maalesef doğru. Bu hamlede geciktik, sonrasında da forum hizmet kalitesini sosyal medyaya servis konusundan önde tuttuk. Sanırım sebebi bu. Bize yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa kapımız açık.

:boohoo:

Cevap: GSCimbom Ailesi 16.000'e Doğru!

Beni ti 'ye almışsın ama Mehmet 'ciğim. Bu dediğim doğru.

Neticede 1000TL ye adwords yada facebook'tan 10.000-15.000 civarı hit alırsın, reklamları öyle yerlere koyarsın ki bunların en az %20 'si sana üye olurdu. Anlatmak istediğim şey, 2-3.000 üye artırmak böylesi kolaydı.

Biz bu paradan kat kat fazlalarını ödedik bu siteye, bundan kaçınmazdık.

Şimdi bana hakkımı iade et.

100.000 olması lazım normalde buranın.

Beni ti 'ye almışsın ama Mehmet 'ciğim. Bu dediğim doğru.

Neticede 1000TL ye adwords yada facebook'tan 10.000-15.000 civarı hit alırsın, reklamları öyle yerlere koyarsın ki bunların en az %20 'si sana üye olurdu. Anlatmak istediğim şey, 2-3.000 üye artırmak böylesi kolaydı.

Biz bu paradan kat kat fazlalarını ödedik bu siteye, bundan kaçınmazdık.

Şimdi bana hakkımı iade et.

Estağfurullah abi, şimdi kendinle çeliştin ama. Biz tam tersine kontrollü büyümek için çaba sarfettik. Yoksa muhtelif yerlere koyacağımız reklamlarla, tanıtım projeleriyle ve açık üyelik sistemiyle şu an en az 30.000 üyedeydik. GSCimbom az ve öz büyüsün, bu büyüme bizim kontrolümüzde olsun diye çok çalıştık biz, sen ilk mesajında kontrollü büyümek için ekstra çaba sarfetmedik demişsin.

Estağfurullah abi, şimdi kendinle çeliştin ama. Biz tam tersine kontrollü büyümek için çaba sarfettik. Yoksa muhtelif yerlere koyacağımız reklamlarla, tanıtım projeleriyle ve açık üyelik sistemiyle şu an en az 30.000 üyedeydik. GSCimbom az ve öz büyüsün, bu büyüme bizim kontrolümüzde olsun diye çok çalıştık biz, sen ilk mesajında kontrollü büyümek için ekstra çaba sarfetmedik demişsin.

Şimdi oldu, aynı şeyi diyoruz aslında. Daha doğrusu ben eksik ifade etmişim,

"kontrollü büyümek için ekstra çaba sarfetmedik" derken

"kontrollü büyüyebilmek adına, ekstra çaba sarfetmedik" demek istedim ben.

Şimdi oldu, aynı şeyi diyoruz aslında. Daha doğrusu ben eksik ifade etmişim,

"kontrollü büyümek için ekstra çaba sarfetmedik" derken

"kontrollü büyüyebilmek adına, ekstra çaba sarfetmedik" demek istedim ben.

Haklısın şimdi oldu, şimdi dışarıdan biris "biz umursamıyoruz, herkes kendi geliyor" havası alabilirdi, hoş olmazdı :)

selamünaleyküm GSCimbom Ailesi,yeni üye oldum,herkeze sevgiler saygilar.

Çok fazla Galatasaray forumları hakkında bilgim yok ama gezdiğim kadarıyla en güzel, en samimi ortamlar bu forumda.. Arkadaşlıklar oluşmuş durumda ve çok güzel bir muhabbet ortamı var.

Diğer yazan arkadaşlara da katılıyorum. Daha büyük projelerle burası daha da büyütülmeli ki bunu hakediyor. Bu sitenin hedefi en az 50000 olmalı.. İnş kısa zamanda o günleri de göreceğiz. Her gördüğüme, konuştuğuma forumun reklamını mutlaka yapıyorum.

Herkeze merhaba bende yeni üye oldum inşallah bu sene hem şampiyonlar liginde hem ligde başarılı oluruz saygılar

Bence 100.000 üyesi olsa sitenin şuanki tadı olmaz. Mesela şuan forumdaki aktif üyelerin hemen hepsini tanıyorsun, en azından bir fikir sahibisin, bu güzel bişey..(bence)

Yeni arkadaslar hosgeldiniz bu arada. :tiphat:

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş :tiphat:

Hoşbulduk renkdaşlar :tiphat:

@BeratYESİR okuldan çalışmalara tekrar başla :D

Geri
Üst Alt