GSCimbom Ailesi 20.000'e Doğru!

Ynt: GSCimbom Ailesi 17.000'e Doğru!

Bilgiler sadece portala ait olmasın? GSCimbom.com 'un günlük tekil hiti bu dönem için ortalama 10k dır. Transfer sezonunda da 15k olur.

Günlük olarak en çok 37k gördük Manu ve Real maçlarında...

Abi üyelik bazında online sayısı öyle. Üye olmayanları da katarsak senin dediğin rakamlara ulaşır :tiphat:

Cevap: GSCimbom Ailesi 18.000'e Doğru!

17.284

Üye sayısı çok yavaş artıyor, daha hızlı artıp daha büyük bir forum olabilir aslında burası...

ne gibi reklamlar yapiliyor

üye sayisinin artmasi lazim

Baby boom şart:troll:

18.000'e yaklasmasina ragmen aktif üye sayisi 2000'i gecmiyor. Bir sürü üye hesap acip bir daha ugramayanlardan olusuyor maalesef.

bos ver ya... nerde cokluk orda bo... :D

Orasi öyle ama yinede aktif üye sayisini biraz daha fazla olmasini isterdim. Her seferinde en az üye sayisi kadar veya daha fazla konuk oluyor. Forumun belirli bölümlerini konuklara kapatmak lazim aslinda. Cok merak eden üye olur :D

Orasi öyle ama yinede aktif üye sayisini biraz daha fazla olmasini isterdim. Her seferinde en az üye sayisi kadar veya daha fazla konuk oluyor. Forumun belirli bölümlerini konuklara kapatmak lazim aslinda. Cok merak eden üye olur :D

yahu transfer bombasi patladigi dönemleri aklindan gecir forumun halini... :D

alt yapisi kaldirmaz galiba demek istiyorum :asd:

Normalde günlük 20den fazla üyelik başvusu geliyor. Transfer döneminde bu rakam katlıyor kendini. Facebook hesabı, mail adresi vs. incelenip onay veriliyor. Açık üyelik sistemi kullansak şu an GSCimbom Ailesi 118.000 'e diye konu açardık. Her geleni almıyoruz ama arada yine kuş kaçabiliyor.

Normalde günlük 20den fazla üyelik başvusu geliyor. Transfer döneminde bu rakam katlıyor kendini. Facebook hesabı, mail adresi vs. incelenip onay veriliyor. Açık üyelik sistemi kullansak şu an GSCimbom Ailesi 118.000 'e diye konu açardık. Her geleni almıyoruz ama arada yine kuş kaçabiliyor.

Ne denli seçkin bir foruma mensub olduğumuzun en önemli kanıtıdır bu beyler. :f

Çok mutluyum ya.Sosyal medyada bir güç olduk artık. GSC 'yle gerçekten gurur duyuyorum,burada olmaktan,sizlerle konuşmaktan ...falan filan:D

d1599saydamgsc.jpg

Biz bir aileyiz, kenetlendikçe daha da büyüyen..

:ayatollah:

Geri
Üst Alt