ömer faruk sekmen
Sarı Üye
- 30 Temmuz 2012
- 149
- 1
- 838
sayımızı artırmamız lazım. 25 milyon taraftarlı bir kulübün taraftar sitesi bu kadar az olmamalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antunun uye sayisi nedir bilen var mi? malum herseyde eziklerle karsilastirma yapmak zorunda kaliyoruz, hala en yakin rakibe!miz onlar oldugundan durum boyle. insallah gun gelip hicbir alanda onlarla kiyaslama yapmak zorunda kalmayacagiz, acik ara tek buyuk oldugumuz gunler daha yakindir.
antunun uye sayisi nedir bilen var mi? malum herseyde eziklerle karsilastirma yapmak zorunda kaliyoruz, hala en yakin rakibe!miz onlar oldugundan durum boyle. insallah gun gelip hicbir alanda onlarla kiyaslama yapmak zorunda kalmayacagiz, acik ara tek buyuk oldugumuz gunler daha yakindir.
sayımızı artırmamız lazım. 25 milyon taraftarlı bir kulübün taraftar sitesi bu kadar az olmamalı.
18.000 kişi olabiliriz ama forumumuz pek popüler değil mesela 12 numarayı herkes tanıyor GSlisi bjklisi dahil . Bizim de forumun popülerliğini artırmak için bir takım şeyler yapmalıyız . Ve ayrıca bu forumda çok kolay ceza veriliyor . Mesela ben geçen hafta birisine terimsprlu dedim yanlış hatırlamıyorsam 4 veya 5 gün ceza yedim . Denetim olarak yetersiz .
Bizim forumun poüler olmamasin ana sevebi 12 numara og yada antu gibi satilik olmamasindan dir.
Kendi yaginda kavrulan bir forumun popüler olmasi imkansiz.Abdullah abi falan öyle islere girecek bi adam olmadigindan forum bu sekilde devam edecek bence.Bana sorarsan özgür ve dik durus göstermesi takdir edilmesi gereken bir davranisdir bence.