GSCimbom Ailesi 20.000'e Doğru!

üye olurken twitterda takip etmek zorunlu olsa daha güzel olur dün cok zayıf kaldık twitterda

harbi aile,7-8aylık süreçtede burdaki ortamı özlemiştim sebebini daha iyi anlıyorum.

İyiki varsınız köftehorlar, yoksa Galatasarayın Ruh Hastası taraftarı olarak tekim zannederdim

Bu forum gerçekten çok daha etkili olabilir sosyal medyada. Çok büyük potansiyel var burda. Umarım en iyi şekilde kullanırız.

Sosyal Medya Gücünü Artırmak İçin Elimden Geleni Yapacağım bundan sonra. Sadece TT değil .

kulübe bak forumu al

ikisi de az kişili kendini elit sanan 2 kurum
şu foruma 2 gsarayli getirin de döve döve doğru yolu gösterelim mho

Forumdan sikayetcimisin Berat?
yönetimden evet ama bannerimiza hastayim be yetkili

aklima 3 sey geliyor
galatasaray
atatürk
istanbul

babag%C3%BCnd%C3%BCz3.png

Forumda neden kiz yok ya yasinle gamze olmasa tüm kazmayiz

Sent from my iPhone using Tapatalk

yönetimden evet ama bannerimiza hastayim be yetkili

aklima 3 sey geliyor
galatasaray
atatürk
istanbul

babag%C3%BCnd%C3%BCz3.png

Tebrikler, Öneriler, Şikayetler bolumunde sikayetlerini yazda bizde degerlendirelim bu durumu diyecektim ama sanirim oradan banlanmisin.

Forumda neden kiz yok ya yasinle gamze olmasa tüm kazmayiz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gamze hanım ile Yasin'i aynı cümlede zikretmeyelim. İyi forumlar.

Buyuk Admin e sormak lazim ancak o isterse olur bazi seyler ;)

Açalım.

kulübe bak forumu al

ikisi de az kişili kendini elit sanan 2 kurum
şu foruma 2 gsarayli getirin de döve döve doğru yolu gösterelim mho

Sonrada kızınca kızdı oluyorum hıyarlık yapıyorsun

Serkan nasilsin iyimisin? Foruma yeni yuzler kazandir da 20.000 kisiye ulasalim ne dersin ?

Serkan nasilsin iyimisin? Foruma yeni yuzler kazandir da 20.000 kisiye ulasalim ne dersin ?

Forum ölü evi gibi reyiz buna çözüm bulmak şart ilk etapta 10.000 civarı üyeyi ihraç ile başlayalım servera gereksiz yük bindirenler var bunlar hep masraf ,Abdullah abinin cebinden gidiyor sonuç olarak.

19 bin üye var ama forumda aktif kişi olarak bin kişi var. Bunların yarısı da yazmıyor sadece okuyor. 19 k içinde 500 kişi çok az. Bazıları transfer taraftarı tabii onları da unutmamak olmaz.

Forum ölü evi gibi reyiz buna çözüm bulmak şart ilk etapta 10.000 civarı üyeyi ihraç ile başlayalım servera gereksiz yük bindirenler var bunlar hep masraf ,Abdullah abinin cebinden gidiyor sonuç olarak.
Aynen. Keske soyle 2000-3000 kisi aktif olarak yazsa hergunde şenlik gelse foruma.

Örovizyonun bitişi foruma ciddi bir darbe vurdu

Geri
Üst Alt