- 29 Temmuz 2011
- 17.338
- 8.847
- 1.588
Vay arkadaş hayat çok garip, daha demin Vincent van Gogh’un şizofren olduğunu öğrenip ona şaşırırken, şimdi bir gün benim de kazanabileceğim gerçeğiyle karşılaştım ama yo yo bu çok fazla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakikaten çok orjinal bir adamsın yav seviyorum seniVay arkadaş hayat çok garip, daha demin Vincent van Gogh’un şizofren olduğunu öğrenip ona şaşırırken, şimdi bir gün benim de kazanabileceğim gerçeğiyle karşılaştım ama yo yo bu çok fazla.
Yeri değil ama yazayım senin için her şeyi ağırdan alan, hiçbir işi zamanında yapmayan ve hatta uyuşuk gibi laflar dönüyor haberin olsun.Demir in başını almaması şaşırttı doğrusu.
Senin şansın da aşkta dönüyor işte; 55+ kadınlarla bol bol takılıyorsun.Demir in başını almaması şaşırttı doğrusu.
Çok sağ ol ağabey ben de seni tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum. Ya böyle de iki yetişkin erkek birbirini güzeller gibi oldu ama harbiden öyle değil yani saygı duyuyorum kesinlikle sana onu demek istedim. Bu arada yarın doğum günüm bunun üstüne bir Real galibiyeti ile taçlandırır mıyız ağabey ne diyorsun?Hakikaten çok orjinal bir adamsın yav seviyorum seni![]()
4 handikapla belki bir ihtimal.Çok sağ ol ağabey ben de seni tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum. Ya böyle de iki yetişkin erkek birbirini güzeller gibi oldu ama harbiden öyle değil yani saygı duyuyorum kesinlikle sana onu demek istedim. Bu arada yarın doğum günüm bunun üstüne bir Real galibiyeti ile taçlandırır mıyız ağabey ne diyorsun?
çok iyi tanımış beni kim diyorsa bunu :dYeri değil ama yazayım senin için her şeyi ağırdan alan, hiçbir işi zamanında yapmayan ve hatta uyuşuk gibi laflar dönüyor haberin olsun.
gerçekten mi ?Katilan herkese tesekkurler. Kazananlara tebrikler.
Bir daha ki cekilisimizde bir talihli uyemizi Selcuk Inan'la cay saatine gondericem.
Ekli dosyayı görüntüle 63681
evet katılmak istermısınızgerçekten mi ?
yok İstanbul dışındayım ve kendimi tutamayıp kötü söz söyleyebilirimevet katılmak istermısınız