GSCimbom Andone Forması Hediye Çekilişi | Kazananlar Demir P. Baş ve Uğur Yılmaz!

Vay arkadaş hayat çok garip, daha demin Vincent van Gogh’un şizofren olduğunu öğrenip ona şaşırırken, şimdi bir gün benim de kazanabileceğim gerçeğiyle karşılaştım ama yo yo bu çok fazla.
Hakikaten çok orjinal bir adamsın yav seviyorum seni :D

Hakikaten çok orjinal bir adamsın yav seviyorum seni :D
Çok sağ ol ağabey ben de seni tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum. Ya böyle de iki yetişkin erkek birbirini güzeller gibi oldu ama harbiden öyle değil yani saygı duyuyorum kesinlikle sana onu demek istedim. Bu arada yarın doğum günüm bunun üstüne bir Real galibiyeti ile taçlandırır mıyız ağabey ne diyorsun?

Demir banli oldugu icin bu forumun kara kecisi oldugu icin bence verilmemeli

Çok sağ ol ağabey ben de seni tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum. Ya böyle de iki yetişkin erkek birbirini güzeller gibi oldu ama harbiden öyle değil yani saygı duyuyorum kesinlikle sana onu demek istedim. Bu arada yarın doğum günüm bunun üstüne bir Real galibiyeti ile taçlandırır mıyız ağabey ne diyorsun?
4 handikapla belki bir ihtimal. 😕

bu çekiliş nasıl çekiliyor? bi siteden falan mı çekiyorsunuz? hangi site?

edit: tamam gördüm

Demirden ses yok muhtemelen bir forma için kaçırdılar yazık oldu çocuğa.

Demir i affedip forma hakkını kingpaya devredelim sonra onu da affedip formaya yeni birisine vermek üzere yeni 1 çekiliş yapalım

_757116_m.webp

Geri
Üst Alt