- 10 Nisan 2013
- 59.600
- 43.248
- 3.943
Yahu admin adamsın. Like sayını istediğin gibi arttırıp düşürebilirsin. Saçma sapan taleplerde bulunman çok gülünç!
İstesem kendime like veririm ama çabamız like uğruna adanmış hayatlar, böylesi güzel!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu admin adamsın. Like sayını istediğin gibi arttırıp düşürebilirsin. Saçma sapan taleplerde bulunman çok gülünç!
Birşey değil Furkan ..severek.arif renktaşıma teşekkürler, katılmak istiyorum
Katılmak istiyorum
Ve çekiliş bana çıkarsa, Falcao formasi hediye ediyorum.
SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Merhaba Arkadaşlar,
Daha önce yaptığımız çekilişlere bir yenisini daha ekliyor şimdi de 2 adet Andone forması hediye ediyoruz.
Forma için daha önce söz veren renktaşımız @Arif Doğan Karakaya sponsor olacak ve formalarda Andone yazacak, daha önce gol atanın adına forma sözü verdiği için.
Yapmanız gereken tek şey konu altına çekilişe katılmak istediğinizi belirtmek. Konu 48 saat açık kalacak ve ardından pazartesi günü (21.10) saat 15.00 gibi kapatılacak. Ardından katılan üyeler arasından random çekiliş yapılarak hediye sahipleri belirlenecek.
- Forma için en az 1 yıldır üye olma şartı vardır. Forması olan arkadaşların katılmaması o rica ederim.
Kazanan üyelerden ulaşamadığımız olması durumunda yedek üyelere geçilecek.
Yurtdışında yaşayan üyeler yurtiçinde bir tanıdıklarından daha sonra almak kaydıyla kayıt olabilirler.Hayırlı olsun![]()