Habil Dikmetas
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 4.534
- 2.085
- 698
Uygulama calismiyor, 10 gün oldu. Sesimizi duyuramadik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de çalışıyor tabletten deneme yapıyorum. Ön belleği temizleyip tekrar deneyin ya da kaldırıp yeniden kurun.Uygulama calismiyor, 10 gün oldu. Sesimizi duyuramadik.
Uygulamayi sildim tekrar google play store'dan indirdim olmuyor, App'e tikladigimda 1-2 saniye sonra disari atiyor. Versiyon 8.1.7 güncel olani, gerci o'da en son 2020'de güncellenmis diye gösteriyor. Bilmiyorum belki almanyada yasadigim icinmi olmuyor.Ben de çalışıyor tabletten deneme yapıyorum. Ön belleği temizleyip tekrar deneyin ya da kaldırıp yeniden kurun.
Tapatalkta da görünmüyor nedense gsc artık
Yurtdışında böyle bir problem var sebebini anlayamadım bi türlü
Aynen, birde tapatalktan deneyeyim dedim, aramaya gscimbom verdiginde ordanda cikmiyor.Tapatalkta da görünmüyor nedense gsc artık
Sadece yurtdışında böyle bir problem var çözemedimHalledebilseniz müthis olacak gercekten. Mobil browser üzeri girmek eziyet gibi oluyor bir yerden sonra.
Aynı sorun bende de var.Aynen, birde tapatalktan deneyeyim dedim, aramaya gscimbom verdiginde ordanda cikmiyor.
Ön belleği temizledin mi peki? Hangi android sürümünü kullanıyorsun?Aynı sorun bende de var.
Hem Tapatalk hem de forumun Android uygulaması ağ hatası diye hata veriyor.
Üstelik yurt dışında da değilim
Android 11 RKQ1 hem Tapatalk hem forum uygulaması silinmişti yeni yükledim.Ön belleği temizledin mi peki? Hangi android sürümünü kullanıyorsun?
Aynı sorun bende de var.
Hem Tapatalk hem de forumun Android uygulaması ağ hatası diye hata veriyor.
Üstelik yurt dışında da değilim
Şimdi yüklediysen gerekmez ama uygulama geçmişi kaldıysa gerekebilir. Denemekten zarar çıkmaz dene bakalım.Android 11 RKQ1 hem Tapatalk hem forum uygulaması silinmişti yeni yükledim.
Yine de on belleği temizlemek gerekir mi?