GSC Haber GSCimbom Android Özel Uygulaması Yayında!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaş kaldırıp yükleyince bildirimler geliyor diğer türlü gelmiyor ama şu hata var uygulamadaki bildirimler bölümü güncellenmiyor.Bunu ileteceğim.

Başka sorun varsa yazın ileteyim.

Ben de o bildirimler zaten kapalı; ben uygulamaya girince oradaki bildirimlerden bahsediyorum. Çok önemi yok, alıntı varsa bilgisayara geçince cevap veriyorum zaten.

Son düzenleme:
Yeni yükledim bildirim sorunu yaşamadım bu arada, beğeni bildirimi hemen geldi.

Renktaş kaldırıp yükleyince bildirimler geliyor diğer türlü gelmiyor ama şu hata var uygulamadaki bildirimler bölümü güncellenmiyor.Bunu ileteceğim.

Aynen ben de onu kast ediyordum. Uygulama içinde bildirilere tıklayınca göstermiyor onu demek istemiştim ben pardon.

sent via GSC

Sorun değilde bir talep.
Bildirimler bölümünde misal sadece beğenileri, alıntıları ve mentionları görebilme ayarı. Şu an ki durum yazdığım ve okuduğum konularda yeni mesajlar yazıldı bildirimide görünüyor, çok fazla bilgi oluyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Can BÜYÜK @Ömer Tezcan
Hepimiz aynı sorunu söylemişiz, evet o bölümde bir sıkıntı var. Sorunu ilettim güncelleme ile düzelir.

@Kenan Ünal
Güncelleme ile gelirse güzel olabilir. Tabi uygulama işi hakkında bilgim yok kesin bir şey söyleyemem.

Android cihazi kullananlar bu uygulamayi indirsin..

:icon_twisted:

Emeği geçen herkesin eline sağlık.

Ben uygulamada sorun yaşıyorum. Sunucuya bağlanılıyor... Diyor ancak beklememe rağmen bağlanıp da forum içeriğini göstermiyor. Genelde bu durum ile karşılaşıyorum. Arada ise normal çalışıyor.
cb85c849fab17c089d96de4c5e4b034c.jpg

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emeği geçen herkesin eline sağlık.

Ben uygulamada sorun yaşıyorum. Sunucuya bağlanılıyor... Diyor ancak beklememe rağmen bağlanıp da forum içeriğini göstermiyor. Genelde bu durum ile karşılaşıyorum. Arada ise normal çalışıyor.
cb85c849fab17c089d96de4c5e4b034c.jpg

Uygulama geçmişini temizleyip öyle deneyin. En son çare kaldırıp tekrar yükleyin. Sorun gözükmüyor şu an için.

Uygulamaya özel Transfer Duyumlarının verildiği sekme çalışmıyor.Bu kötü oldu baya sağlam duyumcuların linkleri ve haberleri vardı .Uçak iniş saatlerini ve kap bildirimlerini takip edebiliyorduk. :(

Uygulamaya özel Transfer Duyumlarının verildiği sekme çalışmıyor.Bu kötü oldu baya sağlam duyumcuların linkleri ve haberleri vardı .Uçak iniş saatlerini ve kap bildirimlerini takip edebiliyorduk. :(

vaay demek bana "sağlam kaynaktan aldım" diyerek pm yoluyla gönderdiğin duyumları uygulamadan araklıyordun he, çok kandırıkçısın doktor

Çeptalk

Bu bildirim olayı noldu?

Zorunluktan Tapa da alıntı bildirimlerine bakıp buradan cevap yazıyorum :D

sent via GSC

"3 Transfer bildiriminiz var."

Düzelmiş teşekkürler.Oo clichy transferinde gelişme varmış , okuyayım hemen..

Uygulamamızı indirelim kullanım renktaşlar :hat:

Uygulama geçmişini temizleyip öyle deneyin. En son çare kaldırıp tekrar yükleyin. Sorun gözükmüyor şu an için.
Benim sorun hala devam ediyor, konum izni istiyor uygulama, konum izni vermiyorum, belki de onunla alakalı olabilir. Uygulama neden konum izni istiyor bu arada? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt