- 12 Ocak 2013
- 50.627
- 59.906
- 4.323
Ben yaptım düzelmedi rtş.
Renktaş kaldırıp yükleyince bildirimler geliyor diğer türlü gelmiyor ama şu hata var uygulamadaki bildirimler bölümü güncellenmiyor.Bunu ileteceğim.
Başka sorun varsa yazın ileteyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben yaptım düzelmedi rtş.
Renktaş kaldırıp yükleyince bildirimler geliyor diğer türlü gelmiyor ama şu hata var uygulamadaki bildirimler bölümü güncellenmiyor.Bunu ileteceğim.
Aynen ben de onu kast ediyordum. Uygulama içinde bildirilere tıklayınca göstermiyor onu demek istemiştim ben pardon.Renktaş kaldırıp yükleyince bildirimler geliyor diğer türlü gelmiyor ama şu hata var uygulamadaki bildirimler bölümü güncellenmiyor.Bunu ileteceğim.
Sorun değilde bir talep.Renktaş kaldırıp yükleyince bildirimler geliyor diğer türlü gelmiyor ama şu hata var uygulamadaki bildirimler bölümü güncellenmiyor.Bunu ileteceğim.
Android cihazi kullananlar bu uygulamayi indirsin..
:icon_twisted:
Yakinda insallah.Ios icin ne zaman cikacak?
Uygulama geçmişini temizleyip öyle deneyin. En son çare kaldırıp tekrar yükleyin. Sorun gözükmüyor şu an için.Emeği geçen herkesin eline sağlık.
Ben uygulamada sorun yaşıyorum. Sunucuya bağlanılıyor... Diyor ancak beklememe rağmen bağlanıp da forum içeriğini göstermiyor. Genelde bu durum ile karşılaşıyorum. Arada ise normal çalışıyor.![]()
F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uygulamaya özel Transfer Duyumlarının verildiği sekme çalışmıyor.Bu kötü oldu baya sağlam duyumcuların linkleri ve haberleri vardı .Uçak iniş saatlerini ve kap bildirimlerini takip edebiliyorduk.![]()

Benim sorun hala devam ediyor, konum izni istiyor uygulama, konum izni vermiyorum, belki de onunla alakalı olabilir. Uygulama neden konum izni istiyor bu arada?Uygulama geçmişini temizleyip öyle deneyin. En son çare kaldırıp tekrar yükleyin. Sorun gözükmüyor şu an için.