GSCimbom Dershanesi

Geçen sene böyle bir başlıktan haberim yoktu. Bende sınava 2. kez hazırlanıyorum. Geçen sene 50 014. oldum. Hedefimden fersah fersah uzak. Hedef itü bilgisayar. Umarım bu sene başarırım. Ama son deneme sonucum yüzünden hayal kırıklığına uğradım. Dersanede 2. sınıfa düşme ihtimalim var. Toparlayabilirim inşallah.

Bu tarz sıralamalar yapabilmiş olanlar (7000-8000) üniversiteye hazırlandıkları sene nasıl bir hayatları olduğunu kısaca anlatırsa makbule geçer.

Sınava ilk hazırlandığım sene ygs'de 12 bininci oldum sonra kendime güvenemediğim için tekrar hazırlandım ilk hazırlandığımda ygs sonucum 24 bin falandı ikinci hazırlandığımda 12 bin oldum itü kontroldeyim şu anda hayatımdan memnunum bence 1 sene fazla hazırlanmayı göze alarak doğru karar vermişsin umarım her şey gönlünce olur.

Bizim donemde iyi somurduler olayi 5500. olup kontrole girmistim. Benden 2 sene oncede 3000. olan girmisti. Muhendisliklerin kontenjan olayinin bokunu cikardilar iyice. Tip falan da oyle keza.

$

Tamam Berat cevap yazma gördüm Lise 3 hangi bölümsün onu yaz.Oh flood yaptım

dershaneler kapatiliyormus. konuyu da kapatmanin zamani gelmedi mi renktaslar

Geçen sene böyle bir başlıktan haberim yoktu. Bende sınava 2. kez hazırlanıyorum. Geçen sene 50 014. oldum. Hedefimden fersah fersah uzak. Hedef itü bilgisayar. Umarım bu sene başarırım. Ama son deneme sonucum yüzünden hayal kırıklığına uğradım. Dersanede 2. sınıfa düşme ihtimalim var. Toparlayabilirim inşallah.

Bu tarz sıralamalar yapabilmiş olanlar (7000-8000) üniversiteye hazırlandıkları sene nasıl bir hayatları olduğunu kısaca anlatırsa makbule geçer.

140. omlmuştum Türkiyede. Nefes al, ders çalış. Başka birşey yapma :)

Tebrikler gerçekten ne diyim. Uğraşıyoruz işte dediğin kadar olmasa da. Hala gözle görülür bir kademe atladığımı sanmıyorum.

Bölümünü ve netlerini söylersen eğer yardımcı olmaya çalışırım, öğretmenim aynı zamanda :) Motivasyon eksikliğinde yazabilirsin buraya, elimden geldiğince çalışma programı falan ayarlayabiliriz..

Öğretmen değilim ama 2011 de kazandım üniversiteyi elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım yaşadıklarımı falan anlatırım elimden geldiğince yeter ki yapabileceğim bir şeyler olsun ayrıca bu konunun bu kadar az kullanılması ne kadar saçma.

Alanım sayısal mühendislik okuyorum şu anda bu tarz konularda yardımcı olabilirim.

meslek tavsiyesi verilir:) siyasal-hukuk-maliye-iktisat alanlarından..merak ettiklerinizi cevaplayabilirim..

12.sınıfım martta giriyoruz ygsye bakalım nabıcaz :(

Sağlık meslekteyim önce ygsde güzel bi puan alıp üniversiteye girmek hedefim eylülde de kpss ile atanmayı istiyorum :(

Sinavi ilk seferde kazandim surecte de pek calistigim soylenemez. Sabahlara kadar batak atardim falan.

Olay her zaman ders dinlemekte biter. Pratik yapmak falan da iyidir de. Oyle konu calisip test cozmek falan insani odunlastirir, o yuzden dayatilan yontemler size kalici basariyi asla saglamaz.

$

Sinavi ilk seferde kazandim surecte de pek calistigim soylenemez. Sabahlara kadar batak atardim falan.

Olay her zaman ders dinlemekte biter. Pratik yapmak falan da iyidir de. Oyle konu calisip test cozmek falan insani odunlastirir, o yuzden dayatilan yontemler size kalici basariyi asla saglamaz.

$

herkesin metodu farklıdır bence

senin metodun da bu ve güzelmiş

not: (batak yerine fifa fln oynardı insan)

-Tapatalk-

Geri
Üst Alt