GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diğer anlamadığım nokta, sanki seçim olunca kaybetme ihtimalleri var. basit bi belediye seçiminde bile nasıl direttiler istanbulu bırakmamak için. öyle bi makamı bırakıp giderler mi hiç

Bu konu hem burada hem sozlukte tartisildi. Ben kesinlikle gitmeyeceklerini düşünüyorum.

Aralıkta TR'ye geliyorum ekstra valiz şart oldu bu kurla beraber. Gerçekten yazık ülke göz göre göre batmakta ve batıyor. Not:Almancı değilim.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Bu konu hem burada hem sozlukte tartisildi. Ben kesinlikle gitmeyeceklerini düşünüyorum.
Gitseler ne olcak. Bunlardan kopanlar basa gelecek. Chp mi iktidar olcak sanıyorlar acaba. Yine aynı bok olcak. Bugun bu adamlara muhalif olan Ali babacan kac yil iktidar partisinde gorev aldi. 15 mi?

Ikisi cok farkli.
Yoo hiç farklı değil. Yerel seçimlerden önce de benzer şeyler konuşuluyordu İstanbul için. Neyse ben siyasi konuları konuşmayı bıraktm forumda 2 sene kadar önce daha fazla açmıyorum, ama favorilere attım bu mesajları.

diğer anlamadığım nokta, sanki seçim olunca kaybetme ihtimalleri var. basit bi belediye seçiminde bile nasıl direttiler istanbulu bırakmamak için. öyle bi makamı bırakıp giderler mi hiç
Erken seçime gitmenin reyis acısından bir tane mantikli sebebi var mi da seçime gidecek. Ekonomik sikinti var diye koalisyon hükümeti mi dağılacak da secime gidecegiz. Adam zaten üç yil daha tek basina iktidar. Halkın sikintıları zati zerre umurunda değil. Ne erken secimi yaw.

Üç yıl daha bu ekonomik çöküş artarak devam edecek ve doğal olarak yolun sonuna gelecekler. Koltuğu devredisleri nasil olur onu pek düşünmek istemiyorum.

Yıl sonu Gr altın beklentisi 600tl Euro 11 pound 12 dolar 9 TL yakınlarında diye yorumlar görüyorum
Bu olursa yıl.sonu hiçbir çalışan zam alamayabilir

Sayın abim gerekirse iyi partiyide yanlarina cekerler ve 50+1'i alirlar.

Alamazlarsa alana kdr secimi yenilerler. Sistemi kitlerler.

mansur yavaş başkanlığında 18 aylık sistem değişikliği için geçiş hükümeti stratejisi ile girmediği her seçimi kaybede muhalefet

bunu deklare edip chp iyi deva gelecek zart zurt bir araya gelecek başkan değil geçis diyecekler

Yoo hiç farklı değil. Yerel seçimlerden önce de benzer şeyler konuşuluyordu İstanbul için. Neyse ben siyasi konuları konuşmayı bıraktm forumda 2 sene kadar önce daha fazla açmıyorum, ama favorilere attım bu mesajları.
Tmm abim. Ama ayni duyar anadolu sehirlerinde olmaz. Bugun dogu guneydogunun butun asiretleri akpye uye olmaya ve acik acik destek vermeye basladilar.

Atalim fava. Erken secimde akp tekrar goturur. 2023e kdr kimsenin erken secim lafini agzina almamasi lzm. Kaldikca daha kotu olcak cunku. bi ihtimal belki uyanir halk biraz. Muhalefetin yerinde olsam erken secim lafini birakip iktidar gorev suresini tamamlasin derim. Ve bu surecte halkin icine karisirim iyice. Kopuk chp icin konusuyorum. Iyice butunlesirim vatandasla. Ve bu surecte durmadan ekonomi doviz altin euro dolar anlatirim. Yapmiyorlar bunu. Hala fransiz boykotunu konusan var

Genelkurmay başkanını yaninda korumasi gibi gezdiren adam onu da düşünmüş olmali. Neyse fazla yazmayayim komplo teorisine girer

Bugunku gucleriyle o gunku gucleri ayni olmayacak. Suan medya is dunyasi her sey ellerinin altinda ama bakalim devran dönmeye yaklastikca arkasinda olacak mi o insanlar .

Tmm abim. Ama ayni duyar anadolu sehirlerinde olmaz. Bugun dogu guneydogunun butun asiretleri akpye uye olmaya ve acik acik destek vermeye basladilar.

Atalim fava. Erken secimde akp tekrar goturur. 2023e kdr kimsenin erken secim lafini agzina almamasi lzm. Kaldikca daha kotu olcak cunku. bi ihtimal belki uyanir halk biraz. Muhalefetin yerinde olsam erken secim lafini birakip iktidar gorev suresini tamamlasin derim. Ve bu surecte halkin icine karisirim iyice. Kopuk chp icin konusuyorum. Iyice butunlesirim vatandasla. Ve bu surecte durmadan ekonomi doviz altin euro dolar anlatirim. Yapmiyorlar bunu. Hala fransiz boykotunu konusan var
🤐

mansur yavaş başkanlığında 18 aylık sistem değişikliği için geçiş hükümeti stratejisi ile girmediği her seçimi kaybede muhalefet

bunu deklare edip chp iyi deva gelecek zart zurt bir araya gelecek başkan değil geçis diyecekler
Yavas ve imamoglunu aktif siyasette gormeyeceksiniz demisti KK. Gorevlerine devam edeceklermis rengim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt