- 18 Temmuz 2009
- 81.260
- 227.263
- 5.093
Borsa çöktü.

Millet bayram tatiline nakitle girmek istiyor malum hafta sonu ne olacağı belli olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Borsa çöktü.
Ben gunluk konusuyorum. Dün geceki döviz hareketinin ustune bugün borsanın çökmesi bayramla alakali degil gibi.82 binden 120 bine gitmiş, 116 oldu diye mi çöktü yav.
Millet bayram tatiline nakitle girmek istiyor malum hafta sonu ne olacağı belli olmaz.
-2.60 şu an.
Bu hafta düşme eğilimindeydi zaten, eski zirveyi geçemediği sürece düşer ama bugünkü satış bayram için son gün, bence onunla ilişkiliBen gunluk konusuyorum. Dün geceki döviz hareketinin ustune bugün borsanın çökmesi bayramla alakali degil gibi.
Sen 15 dk gecikmeli bakıyorsun, Murat anlık bakıyor.aynen öyleymiş milliyetin ekonomi sitesinden bakında 1.90 gösteriyor ayandaş sitesi...
pakistan bizden güçlü, s300 leri var bizde yok. Ama bize saldırı olursa israil, yunanistan yada rusya saldırır. Belki de haçlı seferleri yaparlar gene.
tanklarımız hep eski ve bozuk. Askerliğini tankçı olarak yapmış olanlar varsa sor anlatsınlar, kışlalardaki Tankların yüzde 40'ı anca çalışıyordur düzgün.
tankcıların hepsi sınırda, şu an sana diyecekleri tek şey bizi merak etmeyinpakistan bizden güçlü, s300 leri var bizde yok. Ama bize saldırı olursa israil, yunanistan yada rusya saldırır. Belki de haçlı seferleri yaparlar gene.
tanklarımız hep eski ve bozuk. Askerliğini tankçı olarak yapmış olanlar varsa sor anlatsınlar, kışlalardaki Tankların yüzde 40'ı anca çalışıyordur düzgün.
Gavur paralarını satıp kurtulmuşuzBloomberg: Kuru frenlemek için kamu bankaları yaklaşık 2 milyar dolar sattı.
Dunyadaki genel krizden oturu. Dolara karsi da ciddi artis gerceklesti. TL ile ilgili bir durum degil.Altın 438... Sebep Ayasofya mı acaba?
Onumuzdeki kisa ve orta surecte ulke olarak cok buyuk sikintilar yasayacagiz. Yurt disindaki makalelerde yazanlara gore hakikaten berbat durumda bu ulke ekonomisi.TL'ye karşı değeri artmayan para birimi neredeyse yok
Dolar değer kazanmıyor TL değer kaybediyor diyebiliriz sanırım
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi