GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben gunluk konusuyorum. Dün geceki döviz hareketinin ustune bugün borsanın çökmesi bayramla alakali degil gibi.
Bu hafta düşme eğilimindeydi zaten, eski zirveyi geçemediği sürece düşer ama bugünkü satış bayram için son gün, bence onunla ilişkili
aynen öyleymiş milliyetin ekonomi sitesinden bakında 1.90 gösteriyor a:mad::mad::mad: yandaş sitesi...
Sen 15 dk gecikmeli bakıyorsun, Murat anlık bakıyor.

Şu an yüzde 3 eksi.

pakistan bizden güçlü, s300 leri var bizde yok. Ama bize saldırı olursa israil, yunanistan yada rusya saldırır. Belki de haçlı seferleri yaparlar gene.

tanklarımız hep eski ve bozuk. Askerliğini tankçı olarak yapmış olanlar varsa sor anlatsınlar, kışlalardaki Tankların yüzde 40'ı anca çalışıyordur düzgün.

Pakistan nükleer silah dışında tirt bir ülkedir. O da füze tehdidi ile sınırlı. Çevremizdeki ya da Ortadoğu blogundaki hiç bir müslüman ülke hamileri olmadan bizimle boy olcusemez.

pakistan bizden güçlü, s300 leri var bizde yok. Ama bize saldırı olursa israil, yunanistan yada rusya saldırır. Belki de haçlı seferleri yaparlar gene.

tanklarımız hep eski ve bozuk. Askerliğini tankçı olarak yapmış olanlar varsa sor anlatsınlar, kışlalardaki Tankların yüzde 40'ı anca çalışıyordur düzgün.
tankcıların hepsi sınırda, şu an sana diyecekleri tek şey bizi merak etmeyin

Sanırsam bayram sonrası ne olacağını ongoremedikleri için millet borsadan çıkıp altın ve döviz e saldırıyor.

Gümüş 2 tl ken geleceğin yatırımı gümüş derken arkadaşlarım kıskıs gülüyordu gümüş ne abi ya diye, düzeltmeler çok olur gene ama gümüş önümüzdeki seneler yıldızını parlatacak gibi

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Altın 438... Sebep Ayasofya mı acaba?
Dunyadaki genel krizden oturu. Dolara karsi da ciddi artis gerceklesti. TL ile ilgili bir durum degil.
TL'ye karşı değeri artmayan para birimi neredeyse yok

Dolar değer kazanmıyor TL değer kaybediyor diyebiliriz sanırım

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onumuzdeki kisa ve orta surecte ulke olarak cok buyuk sikintilar yasayacagiz. Yurt disindaki makalelerde yazanlara gore hakikaten berbat durumda bu ulke ekonomisi.

Dolar da tahminen bir sure altina karsi deger yitirir. En azindan covid'in asisi bulunana ve ekonomi duzelene kadar. Su anda para basiyorlar. Ikinci yardim paketini bir iki gune aciklayacaklar. Piyasalar tedirgin.

Bilmediğim için soruyorum Türkiye neden sabit kur politikası uygulamıyor?

Venezuela borsasına benziyor İstanbul borsası çok yükseliyor ama içi boş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt