Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 32.137
- 28.300
- 1.933
Emlakci misin terimtordaş
Evet hocam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emlakci misin terimtordaş
Hayirli isler rengim.![]()
bunların destekçisi çakalın biri var bu forumda gelsin buraya bi
Kaynak ne rengimHakan Fidan da kovulmuş.![]()
Fidan nereden cikti ya Hakan AtillaKaynak ne rengim
Ula olm bir cümlende de olumsuz bir kısım olmasın yav. Ciddi söylüyorum hayatımda senin kadar pesimist adam görmedim.486dan altına giriş yaptım tekrar.
umarım pişman olmam
Acaba bu istifaların Halk Bank davası ile bir alakası var mı? Biden geldi sonra bu istifalar Twitter'da Halk Bank mevzusu yüzünden diyorlar bence de doğru bu.Fidan nereden cikti ya Hakan AtillaBist baskani.
Kolpaymis rengim. Bir an sevinmiştim.Acaba bu istifaların Halk Bank davası ile bir alakası var mı? Biden geldi sonra bu istifalar Twitter'da Halk Bank mevzusu yüzünden diyorlar bence de doğru bu.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyeliği ve Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine Efkan Ala getirildi.
Kolpaymis rengim. Bir an sevinmiştim.
Kolpaymis rengim. Bir an sevinmiştim.
Fenerden bahsediyordur : /Hangi rekor yav
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyeliği ve Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine Efkan Ala getirildi.