- 3 Temmuz 2012
- 141.176
- 89.184
- 5.478
araplar falan hep ülkemızde ektiriyorduÖnceden ekenlerden bile alınmalı katiyen kabul edilemez
gurbetcilerde öyleymiş
bu işin devlete önemli derecede para getirecegine inanıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
araplar falan hep ülkemızde ektiriyorduÖnceden ekenlerden bile alınmalı katiyen kabul edilemez
araplar falan hep ülkemızde ektiriyordu
gurbetcilerde öyleymiş
bu işin devlete önemli derecede para getirecegine inanıyorum
Pc ürünlerinden özellikle sıfirlamaları gerekiyordu yapmadılar bana da alın dedi devletPC, tv vs gibi ürünlerin fiyatları düşer yav nitekim düşüyor da daha önce gördük çok yakından takip ettiğim bir konu. Yalnız düşüşten sonra bir süre yatay seyretmesi lazım öyle düştü diye bir anda fiyatlara şakkadanak yansımaz tabi.
acaba petrol mu buldukBankacılık endeksi coştu, tüm bankalar tavana gidiyor. Tarihte böyle bir gün yok neredeyse.
Açılışta 5.71den aldığım akbank tavan oldu. Tskler reyis.
Üstatın yedirdiği dolar kazığından sonra ekonomi uzmanı olduğun gerçeğini kabul etmeliyiz.
Kötü komşu insanı ev sahibi, kötü forumdaş yatırım üstadı yapıyor demekki.
Delinin soktuğu kazigi cıkartıcaz diye bir senedir gece gündüz grafik okuyup analiz yapıyoruz. Boyle giderse iki sene sonra artıya geçiyorum.
cds puanı ne amırımBenim hisse de öğlen tavan oldu, öğleden sonra heyecansız geçti.
Kardemir de gösterip vermiyor 4te takıldı.
cds puanı ne amırım
@Mehmet Arslaner sana diyor.Üstatın yedirdiği dolar kazığından sonra ekonomi uzmanı olduğun gerçeğini kabul etmeliyiz.
Kötü komşu insanı ev sahibi, kötü forumdaş yatırım üstadı yapıyor demekki.