Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 82.088
- 93.903
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyle anlatayım.Faiz artması, enflasyonu nasıl etkiler? Artması gerekmez mi krediler ile ekonominin döndüğü bir ülkede?
Tamamda yukselirken de dolarla aliniyor. Atiyorum dolar 5 liradan 10 liraya cikiyor, bi urunun fiyatida 50 den 100 cikiyor fakat dolar geri 5 e dustugunde 100 den geri 50 ye gerilemesi gerekirken 90 a dusuyor veya hic dusmuyor fiyatlar.Çünkü dolar ile alındı o her şey.
Akp seçmeni yüzünden reisSize birsey soracagim, ciddi bi soru.
Dolar yukseldiginde herseyin fiyati pahalilasirken Turkiyede dolar dustugunde fiyatlar neden dusmuyor?
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2021 Mart altın 500 üzeri olur diye düşünüyorum.param olduğundan değil meraktan soruyorum ekonomiden de anlamam ama 2-3 aylık süreçte altın ne olur sizce
2020 basinda altin 295 idi simdi 455'e düsmüs
10 lirayken aldın, stok yaptın. 8 e düşünce 8 den satar mısın o stoğu?Tamamda yukselirken de dolarla aliniyor. Atiyorum dolar 5 liradan 10 liraya cikiyor, bi urunun fiyatida 50 den 100 cikiyor fakat dolar geri 5 e dustugunde 100 den geri 50 ye gerilemesi gerekirken 90 a dusuyor veya hic dusmuyor fiyatlar.
Bu cakallarda hepsi akp de toplanmis arkadas, sol kesimde hic yokAkp seçmeni yüzünden reis
Küiük çakal doldu piyasa

2021 Mart altın 500 üzeri olur diye düşünüyorum.
diplomayi halledebilirsek alacaz diyeyimKaç kg altının var Murhan
Guzel anlattin rdas katilmakla beraber10 lirayken aldın, stok yaptın. 8 e düşünce 8 den satar mısın o stoğu?
10 lirayken aldın, stok yaptın. 8 e düşünce 8 den satar mısın o stoğu?
onlara laf edicegine dovizi bu duruma getirelnlere enerjini harcamaya devam et bence daha verimli olurÜlkede döviz düştüğü için hayat pahalılığının ortadan kalkacağını düşünenler peluş ayıcıkla çimlerde yuvarlanıyordur.
Yani Cehape zihniyetine?onlara laf edicegine dovizi bu duruma getirelnlere enerjini harcamaya devam et bence daha verimli olur
Stok bitince zarar etmeden almak içinGuzel anlattin rdas katilmakla beraber
Para cikinca neden zam yapiyorsun o zaman, 8e stok yapmadinmi derler adama?
Ama iste...