GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulke berbat durumda.

Egitim seviyesi
Genclere imkan
Ekonomi
is imkanlari
ulkenin genel iq seviyesi

cok zor.
Yakinmak yanlis, insan/toplum kalitesine gore karsiligini aliyor her ulke. Gelistirilmesi mumkun bir mevzu da degil, insanlarin kalite potansiyeli dogusta var olan birsey.

2. sinif toplum olupta 1.sinif ulke olma hayalini birakalim.

Başörtüsünü serbest kıldık, Ayasofya'yı açtık, Namaz kılıp Kuran okuyoruz diye oy topladıkları millete, gel paranı faize yatır dolardan çık diye yalvarıyorlar.

Absürt komedi filmi gibi.

Başörtüsünü serbest kıldık, Ayasofya'yı açtık, Namaz kılıp Kuran okuyoruz diye oy topladıkları millete, gel paranı faize yatır dolardan çık diye yalvarıyorlar.

Absürt komedi filmi gibi.
Faiz o kdr da gunah degilmis knk. Veya kuranda faizle ilgili bi kelime 372527 anlama geliyormus.

Usd 7.3356
Eur 8,9990
Altın gram 442,99

gerçekten inanılır gibi değil
piyasaya acayip sıcak para girmiş tabii çoğu yabancı hissedar

Şansa bak ..
İş yaptirdigim yer dolar 8.20yken 9-10 olacak bu gidisle diye yılbaşı zammını erken yaptı ..Yilbaşında fahiş bir zam olmasin diye ben de kabul ettim.. dolar 7.30 a indi yine bize patladi..
Tabi çıkmasından her türlü iyidir düşmesi o ayrı konuda benimki de trajik oldu

Altının düşmesi iyi oldu alış için uygun zaman biden geldikten sonra dolarda tirmanacaktir Mart ayı gibi

Şansa bak ..
İş yaptirdigim yer dolar 8.20yken 9-10 olacak bu gidisle diye yılbaşı zammını erken yaptı ..Yilbaşında fahiş bir zam olmasin diye ben de kabul ettim.. dolar 7.30 a indi yine bize patladi..
Tabi çıkmasından her türlü iyidir düşmesi o ayrı konuda benimki de trajik oldu
Dolar 9-10 olacak diyip erkenden zam yapmak : S Saglam dolandirilmissin renkdaş.

Dolar 9-10 olacak diyip erkenden zam yapmak : S Saglam dolandirilmissin renkdaş.

Ya aslında o teklif etti ben kabul ettim zorlama yapmadı adam zaten 10 yıldır çalışıyoruz bir yanlışi olmadı..
9-10 olursa %20-25 civarı daha yüksek olacaktı zam ama erken yaptırınca 2022ye kadar dolar ne olursa olsun fiyat aynı kalır diye konuştuk..
risk aldım elimde patladi..

risk aldım elimde patladi..
15047.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt