Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 42.368
- 44.788
- 3.888
Dolar 7.40
Sabah 7.47 yi gördü şu an 7.37 olmuş ilginç birgün olacak hala belirsiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dolar 7.40
İstedikleri kadar müdahale etsinler.Yükseliş kaçınılmaz gibi duruyor.Müdahale geldi şu anda, düşüş başladı.
Borsa çöktü.Btc 45 bin!
Henüz beklediğim kadar derin düşüş yok.Borsa çöktü.
Hmm önemli bir indikatörİstedikleri kadar müdahale etsinler.Yükseliş kaçınılmaz gibi duruyor.

Dün gece konuşurken işlemi yaptım.BeklemedeyimHenüz beklediğim kadar derin düşüş yok.
Sattın mı kriptoları ben dediğimde 50 bin falandı, orada da henüz sert düşüş olmamış.
Ekonomimizin peşini bırak.İstedikleri kadar müdahale etsinler.Yükseliş kaçınılmaz gibi duruyor.
52den satip 45ten almstir adminimHenüz beklediğim kadar derin düşüş yok.
Sattın mı kriptoları ben dediğimde 50 bin falandı, orada da henüz sert düşüş olmamış.
Stop lossu iyi yapıyor gibi duruyor dışardan, normalde böyle yeni girip karda olanların eli gitmez satmaya. Hakkını yemeyeyim52den satip 45ten almstir adminim
Ouzan rengimi uyarmis idim.Sabah uyandığında seni guzel sürprizler bekliyor olacak.

Seni hic iyi görmüyorumDün gece konuşurken işlemi yaptım.Beklemedeyim
Niye altınla borclanamazlar mı? Son zamanlarda merkez bankası altın üzerinden borç alıyor.Dolar kuru 9.5 -10 tl arasına gitmek zorunda. Ya da ödemeler dengesi kriziyle iflas açıklarlar.
Ekonomi hususundaki yorumlarını ilgiyle takip etmekteyimİstedikleri kadar müdahale etsinler.Yükseliş kaçınılmaz gibi duruyor.
Niye altınla borclanamazlar mı? Son zamanlarda merkez bankası altın üzerinden borç alıyor.