Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 42.368
- 44.785
- 3.888
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Partim yok benim
Bay kemali desteklemiyor muydun knk senPartim yok benim
İsimleri değil yapılan şeyleri destekliyorumBay kemali desteklemiyor muydun knk sen
O vakit Kopruler, otoyollar, saglık sistemi, universiteler, havaalanları, Savunma sanayi gelismeleri. Gibi seyleri destekliyorsunİsimleri değil yapılan şeyleri destekliyorum

Şimdi sana nitelik ve nicelik anlatırım ama sonuç alamam.O vakit Kopruler, otoyollar, saglık sistemi, universiteler, havaalanları, Savunma sanayi gelismeleri. Gibi seyleri destekliyorsun
Şimdi sana nitelik ve nicelik anlatırım ama sonuç alamam.
İskandinav ulkelerindenerede yaşamak isterdin rengim
İskandinav ulkelerinde
İskandinav ulkelerinde
Eskişehir ve Kütahya da yaşadım. Soğuk zarar vermez ama zihniyet verirsoğuk sevmiyorum ben de
param olsa tartışmasız california
Hollanda bana hazır değildirHollanda olmaz mı ?
Eskişehir ve Kütahya da yaşadım. Soğuk zarar vermez ama zihniyet verir
Günlük yaşam bile çekilmez hale geldi. Ekonominin dalgalı olması normalzihniyet böbreklerimizde artık daha en kadar zarar verecek görelim
Yasadigin ulkedeki sisteme uyum saglaman lzm. Nitelik nicelik dğl, din iman anlatman lzm. Neyse bos zamanında gel imanını saglamlastirayım. Sonrada turkiyedeki yuksek din egitiminin nitelik mi nicelik mi oldugunu tartisiriz Emrullah.Şimdi sana nitelik ve nicelik anlatırım ama sonuç alamam.
Bizim imana değil ilim ve bilime ihtiyacımız varYasadigin ulkedeki sisteme uyum saglaman lzm. Nitelik nicelik dğl, din iman anlatman lzm. Neyse bos zamanında gel imanını saglamlastirayım. Sonrada turkiyedeki yuksek din egitiminin nitelik mi nicelik mi oldugunu tartisiriz Emrullah.
Bizim imana değil ilim ve bilime ihtiyacımız var
Herkes sen gibi eğri büğrü durmaz. Dik duruş lazımçoğul konuşmayı bırakalım. Benim imana değil ilim ve bilime ihtiyacım var demen daha doğru olurdu. bu ülkede imana ihtiyacı olmayan adam beyinsiz adamdır. göstermelikte olsa iman sahibi olman lazım Emrullah.
Karıştıracak çorba bulamayız aksi durumda biliyorsun. Bilim karın doyurmuyor