Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.991
- 20.735
- 2.333
Piyasanın içine zıçan adam olarak namın yürüyor.Ekonomi tarafında görkemli yorumlarım ile tanınırım.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Piyasanın içine zıçan adam olarak namın yürüyor.Ekonomi tarafında görkemli yorumlarım ile tanınırım.
UzaPiyasanın içine zıçan adam olarak namın yürüyor.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Coin borsasında yüksek meblağlar kaybettiğin için biraz agresifleşmişsin zannımca kriptodaşım.
Ben vergi muhabbetleri dönerken paranın çoğunu çekmiştim üstad...Hesapta kalan parayı da kaybetsem koymaz.Uzun lafın kısası agresiflik söz konusu değil işin goygoyundayız.Coin borsasında yüksek meblağlar kaybettiğin için biraz agresifleşmişsin zannımca kriptodaşım.
Kazandığımız günleri hatırla
Hesapta kalan 10 15k koymaz üstat anlıyorumBen vergi muhabbetleri dönerken paranın çoğunu çekmiştim üstad...Hesapta kalan parayı da kaybetsem koymaz.Uzun lafın kısası agresiflik söz konusu değil işin goygoyundayız.![]()
Küresel endekslerde Fed yetkililerinin açıklamaları sonrası yükseliş yaşanırken gelişen ülke piyasalarının çoğunda da bugün pozitif hava hakim, fakat TL varlıklar negatif ayrışıyor.
bizim ülke ayrışıyor bir tek çok entresan
Dış güçlere mi mensupsun yiğenim?Kıskanıyorlar bizi hep farklıyız