Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 82.092
- 93.907
- 5.263
Dolar 8.55
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konudan biraz uzak lakin kayınbabanin Turkiyedeki akrabasi bir donem Hollandaya ziyarete gelmis. O esnada pazarın birinde kendine ceket alıyor ve eve varinca içinden 1808 lerden kalma eski hollanda parasi buluyor. Bu parayi kayinbabaya veriyor benim işimi görmez diyerekten. Sonra tabi arastirmalara koyuluyoruz. Internette falan deger biçenler olmuş. 15 bin euro ya kadar çikan bir deger falan biçiliyor. Tabi heyecan seviyesi o an artiyor. Baldızlar falan tatil planlari yapıyor, kayınbaba memleketten arsa alırım falan derken ben diyorum ki bu parayi biryerlere gosterelim. Hanim ile parayi alıp baska sehirde eski paralarda uzmanlasmis bir buroyu buluyoruz ve goturuyoruz. Sonuç olarak para replika çıkıyor ve degersiz oldugu belirtiliyor.
Parayi aldiktan sonra kotu haberi telefondan kayinbabaya belirtiyoruz ve kendileri parayi derhal copkutusuna atmamizi soyluyor. Biz neyse parayi yanımızda geri getirip internete koyuyoruz belki bir keriz buluruz diye.
Bu da bizim hikayemiz olsun.
Koleksiyonerler en fazla 300-400 verir gerçeğine ,antik Atina altın sikkeler bile 10.000 Euro etmiyorKonudan biraz uzak lakin kayınbabanin Turkiyedeki akrabasi bir donem Hollandaya ziyarete gelmis. O esnada pazarın birinde kendine ceket alıyor ve eve varinca içinden 1808 lerden kalma eski hollanda parasi buluyor. Bu parayi kayinbabaya veriyor benim işimi görmez diyerekten. Sonra tabi arastirmalara koyuluyoruz. Internette falan deger biçenler olmuş. 15 bin euro ya kadar çikan bir deger falan biçiliyor. Tabi heyecan seviyesi o an artiyor. Baldızlar falan tatil planlari yapıyor, kayınbaba memleketten arsa alırım falan derken ben diyorum ki bu parayi biryerlere gosterelim. Hanim ile parayi alıp baska sehirde eski paralarda uzmanlasmis bir buroyu buluyoruz ve goturuyoruz. Sonuç olarak para replika çıkıyor ve degersiz oldugu belirtiliyor.
Parayi aldiktan sonra kotu haberi telefondan kayinbabaya belirtiyoruz ve kendileri parayi derhal copkutusuna atmamizi soyluyor. Biz neyse parayi yanımızda geri getirip internete koyuyoruz belki bir keriz buluruz diye.
Bu da bizim hikayemiz olsun.
Dolar çakılırsa gram altında ona paralel düşer zaten gram altın , ons /31.1 x mevcut döviz kuruOlası bi erken seçim kararında dolar çakılır mı acaba? Altına geçmek şu an daha mı mantıklı olur
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Noldu?Altına ne oldu lan bir anda
altın neden yükseliyor ki ? ormanlar yandığı için şuan dağlarımız altın aramaya daha elverişli hale geldi.Dolar: 8,36
Euro; 9,93
Altın: 485