Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 82.085
- 93.903
- 5.263
Hissizleştimtepkisizlestim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hissizleştimtepkisizlestim
yoksullaştıkHissizleştim
yıllarca karne siyaseti yapanlar alın size 2021 yılında karne. 40-50 yıl öncesine dönmeyi başardık![]()
Marketlerde karneyle satış dönemi başladı
Tarım Kredi Kooperatifi mağazalarında un, yağ ve şeker satışı sınırlandırıldı.www.cumhuriyet.com.tr
10.95 e gitti.Şu an 10.7211 mi oldu ne oldu ?
Kasımla ve reel dolar endeksiyle kıyaslayacak olursam.
Dolar endeksinde en az % 10'luk bir iskonto var, kasımdan bu yana da faizlerde % 7 civarı artış var. Bunun reel karşılığına bakarsak da FED faiz arttırıyorum dediği anda doların gideceği yer 11 lira civarı olacaktır benim hesaplarıma, yorumuma göre. YTD
8 lira hiç geçilmemeliydi.
Şahap diye bir herifin 2 günde verdiği zarar 50 milyar dolar en az
Şahap
Unutmucam seni Şahap
2 Haziran 2011; Dolar: 1,59 ₺
2 Haziran 2021; Dolar: 8,65 ₺
100 avro gönderde dostluğumuz pekişsin.Iyi bok oldu. Halen faiz düsürme istegindeler mi
Mazot fiyatlari hayvan gibi yükseldi. Ülkece o na küfür ediyoruz su an. Bir seyler planadiklarini acikladilar bakalim100 avro gönderde dostluğumuz pekişsin.
Abi sana yemin ediyorum mazot 50 kurus yükseldi diye, hükümeti itin seyine soktu medya. Yaslilara daha fazla emeklilik gelsin diye yapmadiklari baski kalmadiBaşka ülke olsa şu durumda ortalık ayağa kalkardı.
Satılmış basın, satılmış medya, ilerde devran dönerse ilk bunlar yargılanmalı, göz göre göre halkı yıllarca uyuttular.
adres at yola çıkalım.Abi sana yemin ediyorum mazot 50 kurus yükseldi diye, hükümeti itin seyine soktu medya. Yaslilara daha fazla emeklilik gelsin diye yapmadiklari baski kalmadi
Almanya iste xd ama daha bekle koalisyon kurulmadi daha. Lindner Reisim (fdp baskani) Mali bakani olursa kosarak gel amaadres at yola çıkalım.
meslektaşlarımın %80 i dil kursunda, yangın düşmüş kor kor yanmış ülkem yer yer duydum sağdan soldan vazgeçmişler bizden...Almanya iste xd ama daha bekle koalisyon kurulmadi daha. Lindner Reisim (fdp baskani) Mali bakani olursa kosarak gel ama
Kötüledikleri her şey başlarına geliyor.![]()
Marketlerde karneyle satış dönemi başladı
Tarım Kredi Kooperatifi mağazalarında un, yağ ve şeker satışı sınırlandırıldı.www.cumhuriyet.com.tr
O na göre de fiyatlar yükseliyor. Asil olan size oluyor isteAlmancılar artık tek tek daire yerine 2 3 tane birden alıcaklar bu hızla devam edersek tek seferde apartmanı komple alıcaklar
O na göre de fiyatlar yükseliyor. Asil olan size oluyor iste